2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Guya kesin gözüyle bakıp 12-13 gündür YDS'den beri calisiyorum bankacılık uzman yrd. için 84.6 puana. İl göç 87.7 kapatinca bir korku geldi boşuna mı çalışıyorum diye:)
-
Listeye girdik de çalışmadık nasıl olacak şimdi
-
BDDK uzman yrd niye il göçten daha düşük kapatıyor ya? İl göçe göre çok çok daha güzel bir iş halbuki? Şükür ki buraya tutunabildim.
-
@smithayran klasik sınav korkusu muhtemelen
-
Bankacilik 76,86320
Uzm yard 85,04089
Murakıplık 80,01858
Hukuk 75,52812 -
@onuktekin giriyor musun sen de hocam
-
@sofuoglu listedeyim lakin giremeyeceğim sınırdan da olsa il göç geldi ona gireceğim. Onun sınavına girmek daha cazip geliyor şu an.Senin inşallah olur hocam
-
Bankacılık uzman yard sınavı kaç saat sürüyo tahminen kaç da biter acaba bilen var mıdır arkadaşlar
-
84,50 ile bddk uzman yardımcılığını kaçırdım. İl göç de kaçtı gitti. Nasip.
-
Merhaba dostlar. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Diğer başlıkta da dediğim gibi en büyük sürpriz Bankacılık uzmanlıktan geldi. Bunun sebebi puanların dengeli dağılmış olması. Evvelki sınavlarda Murakıplık boş kalıyordu. Ancak bu seneki işsizlik, belirsizlikler, sınav zor da olsa, çalışma yeri İstanbul da olsa başvuru sayısında bir azalmaya yol açmadı. Murakıplık neredeyse doldurdu. Bu da puanların çok sıçramasını engelledi. BDDK uzmanlığın 85'te kalmasının sebebi de farklı puan skalası. Uzmanlık içeren yani bir alanı yüksek yapan adayların listede yer bulmasını sağlaması. Bu nedenle en yüksek kapatan alan BDDK Uzmanlık oldu.
İnşallah güzel neticeler elde edersiniz sınavda. Allah hepinizin yardımcısı olsun dostlar.
-
Arkadaşlar 1 kişi iki günde ayrı ayrı mı sınava girecek farklı derslerden?
-
@onuktekin teşekkür ederim hocam, inşallah senin de il göç sınavın iyi geçer
-
@paretowilfredo tesekkur ederız hocam. Sagolun.
-
@paretowilfredo hocam bddk’nın bisan mayıs gibi yeniden ilan açma ihtimali olabilir mi? Bu konuda bir fikriniz var mıdır?
-
@stradivarius Henüz bunu konuşmak için erken dostum ancak bu yıl olduğu gibi o zaman da soruştururuz, bilgi aldığımız takdirde yine vakitlice duyurmaya çalışırız inşallah
-
Arkadaşlar hangi kaynaklardan nasıl bir çalışma yapıyorsunuz?
-
@paretowilfredo çok teşekkürler.
-
Murakıplık gelmiş, hadi bakalım. Savaş başlasın! @onuktekin Hocam, girmenizi isterdim. Hangisini kazanmıştınız?
-
Istanbul da bddk nin verecegi maaş ile nasil bir hayat yaşanir ? Ay sonu gelir mi gelmez mi ? Burda calismak isteyenler kimler?
-
@legolas Murakıp mı yoksa uzman mı hocam? Uzmanlık 3600 ek gösterge. Murakıplık daha yüksek. Yaşanılır mı yaşanılır ama uzmanlıkta biraz daha az rahat edersiniz.