2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@jakuppp Lüzumsuz ileti kaldırılmıştır.
-
Bugün de yaprak kımıldamıyor adeta, bugün açıklanma olasılığı da epey yüksek gibi, bakalım öğleden sonra mesai bitimine doğru açıklanacak mı
-
@sofuoglu bddk sinav ya da mulakat aciklamasinda baya bekletiyor bu en kisa olani galiba listelerin aciklanmasi
-
@jakuppp her kurumun tarzı farklı demek ki hocam ama haftaya cumartesi sınav var yani, artık açıklanma zamanı geldi gibi
-
21 inde aciklarlarsa sasirmam artik
-
@ultrasfelicita Ben sinavdav sonra açıklanmasını bekliyorum şahsen
-
Şurda sınava 1hafta var yerimizi gidişimizi ona göre ayarlıycaz ama hala hiç birşey belli değil.bu kadar hantal bir üst kurul daha yok heralde
-
Bugün açıklanır dostlar
-
Beşden sonra ümidimi kaybederim bu gün de açıklanmazsa
-
Ahali gecen sene saat 3 4 gibi aciklanmisti yine bugun ayni saatlerde aciklanacagini dusunuyorum
-
Umarım il göç kadar yüksek kapatmaz
-
Arkadaşlar 2. Önceki sınavda da sınava cok az bir süre kala acıklanmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam sınavdan 5,6 gün önce. O yüzden kurumun tarzı bu yine öyle yapacaklar anlaşılan
-
Pazartesi açıklanacağını söylediler. Tabi beklentim bugün açıklanması.
-
@abrakadabraz, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Pazartesi açıklanacağını söylediler. Tabi beklentim bugün açıklanması.
Aciklamasinlar hic artik..
-
İl göçe girecek olup bu sınava girmeyecekler sinav@bddk.org.tr ye durumu anlatan bir e-posta gönderebilirler. Gönderirken adınızı-soyadınızı,başvurduğunuz sınavı ve tc kimlik numaranızı eklemeyi unutmayın.
-
Başkasının hakkına girmeyim, hem Muhasebem ve ingilizcem o kadar iyi değil diye Bddkya başvurmadık. İlgöçte 86 puanla liste dışı kaldık.
-
@abrakadabraz bugün yetiştirmeye çalışıyoruz demişti ben aradığımda. Demekki yetişmedi hala.
-
Keçileri kaçırmış bunlar gerçekten. İnsanlar sınava girecek listede olup olmadıklarını 5 gün önce mi öğrenecekler. Şu hale bak! Ben İstanbul'da olmama rağmen illallah ettim. Şehir dışından gelecekler ne yapsın! Daha girişte böyleyse heralde sonuçların açıklanması 1 yılı aşkın zaman alır. Umarım antropozdan önce sonuçları öğrenebiliriz!
-
Açıklandı
-
içerdeyiz de hiç çalışamadık