2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@bluephantom murakip hocam. Bddk da uzman ve murakip göstergesi ve maaslari ayni diye biliyorum yanlis mi ?
-
bilişim1 alanında daha önce hangi sorular sorulmuş bilgisi olan var mı ?
-
@legolas hocam rahat yaşarsınız. Bir tereddünüz olmasın. Murakıplık uzmanlik ayni maas ayni ek gosterge. Sadece işler farkli.
-
Bddk uzman yrd ismimi ilk siralarda gorunce bir acayip oldum alisik olmayinca idari yargiyla keske bir hafta arasi olmasaydi. Murakiplikla bankacilikta geliyormus gecen seneki gibi ama nedense kolayi sectik. Ne yapacagiz bakalim hayirlisi hepimiz icin...basarilar simdiden.
-
@bluephantom Bankacılık hocam. Benim çok istediğim bir kurum ama şu an bir tercih yapmam gerekti ne yazık ki. Sizin inşallah olur hocam belki sonraki sınava girerim açarlarsa yine
-
@sofuoglu şu ysk olsun da il göçe girmeyim daraldım iyice
-
@onuktekin inşallah kardeşim ikisi arasında ysk daha iyidir ztn umarım orda mülakatın iyi geçer de, iş sahibi olup murakıplık kovalarsın :))
-
@legolas Göstergeler aynı ama murakıplık lehine fark yaratmışlardı cazip olsun diye.
-
@sofuoglu amin inşallah sağol kardeşim. Düşüncem o yönde ama fiiliyatta ne olur kısmet :))
-
Sınava girecek olan arkadaşlar, istanbulu pek bilmediğim için biraz araştırdım. Otobüsle gidecek olan arkadaşlar için esenler otogarı gayet yakın YTÜ fen edebiyat fakültesine. Yürüyerek bile gidilebilir otogardan.
-
@ceteris hocam esenler otogardan metroyla 2 durak davutpasa kampusu ise. Zaten kampus girisinden otobus iceriye goturuyor.
-
@ceteris hocam otogardan davutpaşaya(ytü) metro var. 2 durak sadece.
-
üsküdardan nasıl ulaşım hocam biliyor musunuz?
-
@onuktekin hocam sizin ziraat olmamış mıydı?
-
Atatürk havalimanindan nasıl geçebilirim arkadaşlar ?
Metro + 18 dk yürüme gösteriyor google -
@generalgeneral hocam gecen sene metrodan inince kampus girisinden otobusler goturmustu bizi.
-
Peki bankacılık uzm. yrd. sınavının kaçta bitebileceğine dair bilgisi tecrübesi olan var mı?
-
@roadrunner Açma yaramı hocam olmadı
-
@generalgeneral, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Atatürk havalimanindan nasıl geçebilirim arkadaşlar ?
Metro + 18 dk yürüme gösteriyor googleHavaalaninik icinde var metro ona binin ytü de inersiniz
-
Bankacık uzm kaçda biteceğini bilen yok değil mi ona göre bilet alsak ertesi gün il göç var de var