2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Silinebilir tükenmez kalem 1 günden filan fazla geçti mi silinmiyor arkadaşlar
-
@nano Hayallerimizi yıktın dostum.
@otuzyılsavaşı Sen de duygularımızla oynadın.
Ocak dışısınız :)) -
@paretowilfredo hocam kastettiğim olumlu bir şeydi, anlaşılmaz silinebilirle yazıldığı zaten sabitlendigi için demek istemiştim.
-
@nano Şaka ettim dostum. Orada asıl taş @otuzyılsavaşı 'na zaten
-
Arkadaşlar Yusuf tekin kardeşimle konuştuk kendisi facede de paylaştı GUY ve DGUY mülakat tarihlerinin açıklanması ve sgk mhuygibi yeni ilan ların gelmesi için ETKİNLİKLERDE TAG SATIN ALABİLMEK ADINA PARA TOPLAMA işine başladı burdan da bir çok arkadaşın daha önce paraysa para verelim dediğini biliyorum çorbada benimde tuzum olsun diyenler özelden msj atsın hesap numaralarını yollayacağım. Hemen dönüş yapan arkadaşlar oldu teşekkür ederim
-
@paretowilfredo ustat ben de cok kullandim o kalemlerden malum sinavlar hep tukenmez kalemleydi bizim. Anı olarak sakladigim vardı ama kaybettim galiba simdi aklima geldi de Az biraz leke biraktigi da oluyorduo kalemlerin silerken
-
@onuktekin daha iyi yerleri kazanırsınız inşallah
-
@sbf1983 Bende dolma kalem takıntısı var dostum o nedenle hiç meyledemedim bu yola. Güzel güzel dolma kalemlerimi götürdüm o tip sınavlara hep. Yazmayı çok severim, dolma kalem ile bu daha da keyifli oluyor
-
@paretowilfredo ustat biz sizin kadar yazamayiz bize normal tukenmez kalemler kafi
-
@roadrunner amin hocam inşallah,teşekkür ederim. Düşündüğünüzden daha güzeli daha hayırlısı sizin olsun.
-
Ekonometri ve istatistik bilmediğim için soruyorum abiler bu konular murakıplıkta puan olarak çok yer kaplıyor mu siz çalışıyor musunuz son hafta göz atsam yeterli olur mu ?
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesi nereden çıkarılacak veya çıkarılacak mı?
Ben sınav giriş belgelerine dair herhangi bir ifade göremedim de
-
Yazılı Sınava Katılmaya Hak Kazanan Adayların Listesi
1- Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” hazırlanmıştır. Sınav yeri ve sınav salonu bilgilerinin de yer aldığı “Sınav Giriş Belgesi”ne, T.C. kimlik numarasının girilmesi suretiyle Sınav Giriş Belgesi Yazdır butonu kullanılarak ulaşılabilecektir. Bu belgenin çıktısı aday tarafından 17 Aralık 2018 Pazartesi Saat 14.00'dan itibaren alınabilecektir.
2- Adaylar en geç saat 09:00’da sınav yerinde hazır bulunacaklar ve sınava gelirken aşağıdaki belgeleri yanlarında bulunduracaklardır;
- Sınav Giriş Belgesi,
- Kimlik(Sınav salonunda yapılacak kimlik kontrolü için nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi),
- Tükenmez kalem(Sınavda tükenmez kalem kullanılacaktır)
- Muhasebe sınavında kullanılmak üzere hesap makinası getirilebilecektir.
-
Sınavda acaba ek kağıt verirler mi ki yazı hatalarını önlemeye yönelik
-
@mundellfleming çok teşekkür ederim hocam görememişim demek ki
-
Eski sayfalarda hesap makinesi dağıtıldığı söylenmişti eğer öyleyse almayı düşünmüyorum da kesin verirler mi?
-
@ceteris hocam ek kagit veriliyor yanlis hatirlamiyorsam gozetmenler kac sayfa cevap kagidiniz varsa onu not ediyorlar sirayla imza da atiyorduk sanirim bir listeye. Universitedeki klasik sinavlar gibi hocam bildigimiz.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@ceteris hocam ek kagit veriliyor yanlis hatirlamiyorsam gozetmenler kac sayfa cevap kagidiniz varsa onu not ediyorlar sirayla imza da atiyorduk sanirim bir listeye. Universitedeki klasik sinavlar gibi hocam bildigimiz.
Hocam hatali kelime varsa tek cizgiyle cizersiniz. Ama sunu unutmamak lazim ingilizce haric pek bol puan vermiyorlar hatta cok kıt sayilir. Sure sıkıntısı pek olmuyor. Yeterki bildiginizi guzel aktarin kagida.
-
Sınav ne kadar suruyor?
-
@paretowilfredo ılk kez gırıcegım ıcın bır klasik sınava tecrubem yok. O yuzden soruyorum. Cok mu kıt kurumun puanlaması. Yanı istenen şeyi yazdıktan sonra ne kadar kıt puan verilir ki anlamadım.?