2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@tükendikagrubu Dostum kıt puanlama nedir? Yazdığınız şeyin puanının verilmemesi demek değildir bu. Yazdıklarınız belli puanı almaya yetmezse ve bir puanla dahi kazanamayacaksanız yukarı bir destek bir tamamlama olmaz demektir. Kıt puanlamayı yazdığınızı alamamak olarak algılamak anlamsız. Böyle bir şey yok, olamaz. Siz o yüzden bunu düşünmekten daha çok eksiklerinizi kapatmaya odaklanın.
-
@paretowilfredo forumlarda yazılanı sordum hocam. Bende bılmedıgım ıcın merak etmıstım. Tesekkur ederım.
-
Twitter etkinliklerine tag almak adına katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar bu hesap numaralarına para gönderebilirler.
Finansbank:
Şube no: 410
Hesap no: 41299190
IBAN: TR56 0011 1000 0000 0041 2991 90
Hesap sahibi: Özberk ÜnalZiraat bankası:
TR 9600 0100 1946 63231232 5001
Hesap sahibi: Özberk ÜnalYapı kredi
TR940006701000000053026560
Özberk Ünal
Akbank
TR570004600066888000358982
Özberk ÜnalGaranti Bankası
Şube no: 1139
Hesap no: 6690437
Hesap sahibi: Özberk Ünal
IBAN: TR87 0006 2001 1390 0006 6904 37
GarantiOne ile gönderirseniz işlem ücreti kesmezHesaplarına gönderim yapabilirler.
-
@paretowilfredo hocam merhabalar, tüm derslerden 60 almamız gerekiyor değil mi? Şundan soruyorum işletme için pek çalışma vaktim olmadı. Son hafta bakmam yeterli olur mu bilemiyorum.
-
@melis_12 Evet dostum. Bir hafta vakit var dostum, bu süreçte neler sorulabilir diye irdeleyerek işletme kaynaklarınızı okuyun. Sık tekrar etmeye çalışın. Bu kadar dar vakitte çalışmanızı, sanki cumartesi final sınavına girecek gibi düşünerek kodlamaya çalışın aklınıza.
-
Bankacilik uzman yardimciliginda sorulur mu bilmiyorum ama isletme iktisadi notu olan var mi aranizda ?
-
Bddk uzman yard icin gecen yilin cikmis sorulari var mi
-
@paretowilfredo peki hocam. Teşekkürler ilginiz için.
-
@paretowilfredo Tecrubeli oldugunuz icin soruyorum. YDSden 45 seviyesinde birinin bu kurumun ingilizcesinden 60 alma ihtimali var mıdır sizce? Puanlama ingilizcede bol yapiliyor diyenleri duydum ama teyit edemedim.
-
@pasazade hocam benim yds 50, gecen sene bddk uzman yrd da ingilizceden 78 civari almistim. Biraz mesleki kelimelerle ceviri calisirsaniz 60 i gecebilirsiniz diye dusunuyorum.
-
@sbf1983 Cok tesekkur ederim peki sinavda hem turkceden ingilizceye hem de ingilizceden turkceye mi ceviri soruluyor? Mesleki ingilizceden kastiniz lisans alanimiz mi yoksa bankacilik mi?
-
@pasazade hocam bddk uzman yrd sadece ingilizceden turkceye ceviri vardi. 10 tane paragraf sanirim. Tek cumle degildi diye hatirliyorum. Hocam meslekiden kastim bankacilik, iktisat, hatta maliye isletme,muhasebe terimleri de olabilir. Bizim fakultede mesleki ingilizce dersi vardi financial timesdaki makalelerden ceviri yapiyorduk o tarza yakin gibi.
-
Maliyet muhasebesi sorumlu olduğumuz konularda yok. Acaba genel muhasebenin içinde olarak mı sayıldı yoksa maliyet muhasebesinden sorumlu degilmiyiz?
-
ben bilişim alanında gireceğim, ancak BTKnin sınavından sonra epey kararsızım. benim alanım elektronik. bundan önceki sınavda bilgisayar ile elektronik ayrılmıştı. şimdi ayrı gibi değil konular, bilgisayar ağırlıklı. sizce oturumlar saat kaçta sonlanır?
-
@sbf1983 hocam gecen sene muhasebede acilis kapanis kaydi ve gelir tablosu yaptırdılar mı?
-
Arkadaşlar devletler özel ve uluslararası hukuk notu olan var mı?
-
İngilizce'de bütün soruların seviyesi aynı mı
Bir de yds si 70 olan geçen yıl kaç aldı -
@roadrunner hocam yanlis hatirlamiyorsam bddk uzman yrd da 3 soru vardi ilk soruda verilen bilgilere gore bilanco ve gelir tablosu olusturma, 2. Soruda finansal oran tanimi ve yorumlamasiydi sanirim. Cari oran tarzi. 3. soru olarak da yevmiye kaydi vardi 3 maddelik falan sanirim. Gecen seneki sorular paylasilmisti genel hatlariyla bu forumda. Hesap makinasi kullanmaya bile gerek yoktu aslinda. Ama bu dedigim bddk uzman yrd icin. Murakipliginki epey zor diye biliyorum.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@roadrunner hocam yanlis hatirlamiyorsam bddk uzman yrd da 3 soru vardi ilk soruda verilen bilgilere gore bilanco ve gelir tablosu olusturma, 2. Soruda finansal oran tanimi ve yorumlamasiydi sanirim. Cari oran tarzi. 3. soru olarak da yevmiye kaydi vardi 3 maddelik falan sanirim. Gecen seneki sorular paylasilmisti genel hatlariyla bu forumda. Hesap makinasi kullanmaya bile gerek yoktu aslinda. Ama bu dedigim bddk uzman yrd icin. Murakipliginki epey zor diye biliyorum.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3025/bankacılık-düzenleme-ve-denetleme-kurumu-personel-alımı-2017-2/741?page=38 hocam ilgili linki buldum.
-
@roadrunner hocam paylastigim sayfanin 39. Sayfasinda bddk uzman yrd da var.