Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@islimbot ya zaten başvuranlar kvkk ya ek 10 20 kişidir .onda da sayı 300 küsür olmuştu .bu tablo da onu destekliyor .
-
@sawetk en azından sizin gibi 90 altına inmez diyerek panik yaratmıyorum. realist yaklaşıyorum
-
90 altına rahat iner bence.
-
Kvkk da 70 yds isteniyordu ve yazılı sınav vardı bu ilan ordan oldukça farklı,puan türleri bakımından da.ben de 85 üzeri kesin başvurmalı diye düşünüyorum.
-
Cuma günü 200’ü geçmişti. Bugün de yaklaşık 40 kişi başvurmuş. 40x5 desek 200 kişi daha başvurur. Toplamda 400’e yakın olur ama kaça düşer Allah bilir.
-
30 Kasım'da bitiyor başvurular. İnşallah çok uzun sürmez açıklamaları, ona göre mülakat tarihi de yeni yıla sarkmaz inşallah.
-
93 puanla da ben başvurdum. Rekabetin de mülakat sonucunu bekliyoruz bakalım. Herkes için her şeyin hayırlısı olsun inşallah...
-
Elden başvuru yaptım ben mülakatlar Şubata bile sarkabilir dedi oradaki görevli. Sonuçlar da ya 15’inden sonra ya da 15’ine kadar açıklanacak tam duyamadım onu. @alageyik08
-
Liste yapabilecek bir arkadaşa benim de katkım olsun
88.14 ile başvurdum. -
@mbu mülakat tarihleri belli olmadan kimlerin mülakata kaldığını açıklamazlar bence de
-
Keşke Aralık ayının ortası veyahut sonları mülakat tarihi olarak verilse de bir an önce gelse.
-
Arkadaşlar puanlarımızı yazsak en azından bir fikir sahibi oluruz.
-
@officialsecret Aynen. Puanları sıralamak çok zor olmamalı. İnşallah seneye sarkmaz diyeceğim de Şubat denmiş yukarıda maalesef.
-
@mbu Hocam inşallah Şubat'a sarkmaz. Süreç inşallah çok uzun sürmez. Hayırlısı olsun diyelim.
-
Umarım aceleci davranırlar hocam mülakat için neye çalışmalıyız onu da pek bilmiyorum açıkçası hukuk, tdp, tarih üçgeninde döneceğim sanırım @alageyik08
-
@officialsecret Uluslararası ilişkiler mezunu iseniz okul notlarınıza falan bakabilirsiniz, ben öyle yapacağım.
-
@872 Evet puanları yazabiliriz, isteyen arkadaşlar puanlarını yazsın sıralayalım.
-
Belki bir umut:) 86,3
-
Belki bir umut da benden gelsin 86.48
-
Kurumlardan biri de hızlıca süreci tamamlayalım demiyor... Her yere başvuru yapıyoruz coğu kadroya aynı kişiler başvuruyor.