Mgk uzman yardımcısı alımı
-
İhtimal vermiyorum hocam; kendinizi tanıtmanız, alan bilgisi, mgk ile ilgili sorular ve güncel konular üzerinden Türkçe ilerleyecektir. @giordanobruno
-
@officialsecret Umarım dediğiniz gibi olur hocam.
-
Teşekkürler.
-
El yazılı cv için kurumu aranyan oldu mu format nasıl olacakmış
-
@eray123 kurum ile görüştüm el yazısı ile paragraf şeklinde yazılması gerekiyormuş. Ayrıca güvenlik formu eğer ikinci sayfaya taşarsa gereksiz satırları silebilirsiniz. Halen taşıyorsa flasha yükleyip gelin burada hallederiz dediler. Bilginiz olsun.
-
@akorkmaz1910 teşekkürler hocam. Peki özgeçmiş içerisinde hobilerden, gelecek planlarından bahsetmek gerekir mi. Ayrıca fotograf yapıştırmak gerekli midir
-
Bugün yeni evraklarımı teslim ettim. Güzel şirin bir kuruma benziyor. İnsanlar da gayet ilgileniyorlar. Çok mühim bir konu değil ama aklıma takılmışken sorayım dedim, kurumun lojman imkanı var mı?
-
Arkadaşlar özgeçmişte nelere değindiniz? İnternette örneklere baktığımda kariyer hedefi gibi şeyler var bu kadar detaylı mı olması gerek? Ben daha genel hatlarıyla yazmayı düşünüyodum...
-
mülakat için bir şeyler araştırıyorum lakin bu alan uluslararası ilişkiler için gibi :s
Mülakatta biz iktisat, işletme ya da maliyeciler ne yapacaz -
@mrtt 90.5 puanla başvuran ve mülakata hak kazanamayan bir uluslararası ilişkiler mezunu olarak köşede ağlamaya gidiyorum
-
@generalgeneral hep hayırlısı diyoruz ama şahsi fikrim sizin bölümü daha çok ilgilendiriyor. Fakat, genel sekreterlikte de 10 tane birim var. En basitinden strateji geliştirme daire başkanlığı. Bundan dolayı sadece uluslararası ilişkiler sınava çağırılmamıştır diye düşünüyorum.
-
@mrtt Bir bildikleri vardır ki sadece uluslar diye şart koymamışlardır hocam, hayırlısı herkes için ne diyeyim
Giremeyenlerin ekmekleri başka bir kurumda demek ki -
@mrtt 2013 ilanında bölümlere ayrılmış ve bir bölüm de iktisat işletme maliyeye ait.. Bize de ihtiyaç vardır elbet rahat olalım bence
-
@mrtt Bölüm bazlı ayrım olacak eğer kazanırsak, bölümümüze uygun birimlere yerleştirilme olacak diye biliyorum.
-
@alageyik08 ilanda böyle bir detaya rastlamadım, dayanağınız nedir?
-
@arven16 Belge tesliminde sormuştum, uluslararası ilişkiler mezunlarını bölümleri gereği oluşturulan araştırma, çalışma gruplarına veriyoruz denmişti; hem sözlü sınavda da sadece alan bilgimizi sormaları da bunu ispatlar nitelikte. Ki her türlü puan türünden de alıma çıkıyorlar, üstteki arkadaşın dediği gibi bircok birim var. Bölümlere göre verilmesi çok daha mantıklı ve iyi bana kalırsa.
-
@alageyik08 tamam kardeşim. bir an işletmeci olarak tuhaf geldi..
-
Mülakata giren arkadaşlardan mülakat atmosferini ve sorulan soruları bekliyoruz.
-
@alageyik08 +1
-
Sorulan sorulari soylemeseniz bile bölüme göre hangi derslerden geldiğini ve atmosferi anlatsaniz cok iyi olurdu