Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@officialsecret nasıl gördünüz.. giremiyorum ben
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum hayırlı olsun. Eğer kazananlar arasında insan hakları sınavına başvuran varsa başvurusunu geri çekmesi mümkün mü? Çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
-
@alageyik08 Oldu mu hocam?
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Çok güzel bir kuruma yerleştiler. Alım süreci için de kuruma teşekkürler.
Liste halinde yayınlasalar güzel olurdu acaba 20 kişiyi doldurdular mı diye merak etmiyor değilim.
-
@mrtt telefondan girilmiyor sanırım hocam
-
@öğrenci Oldu hocam benim şükür. Mülakat olanlara gitmeyeceğim, başvurduklarımdan da basvurularimi çekeceğim, tihek ve kdk için.
-
Kaç arkadaşta sonuç yazıyor? TC’yi yazdığımda olumlu ya da olumsuz birşey yazmıyor.
-
@officialsecret valla hiçbir yerden giremedim...
-
@alageyik08 Hayırlı olsun hocam,tebrikler.
-
@arven16 Hocam ben de başarılı yazıyor. Telefondan girdim ben.
-
@öğrenci İçişleri mülakatında yokum, inşallah sizler için hayırlı olur orası.
-
Bende telefondan girdim başarısız yazıyor sadece . Kazananları tebrik ediyorum
-
@alageyik08 İnşaallah hocam
-
kurum bu konuda biraz yanlış yaptı bence. rekabet dün açıklandı orayı kazanan arkadaşlar için feragat fırsatı olmadan burayı açıklamışlar.
belki de kurum hatanın farkına vardı ondan erişimi engelledi bir süre giremeyen arkadaşlar bence bi arayın sorun.
-
@ceks74 Ben de böyle düşünüyorum, birazdan arayacagım.
-
kurumu aradım, sorun oluştu dediler. en geç öğlene herkes görürmüş
-
Ben sabah liste açıklanmadan feragat etmiştim. Herkese hayırlı olsun
-
KVKK mülakatına giren var mı kazananlardan ?
-
Şu an bakılabiliyor sonuçlara
-
Arkadaşlar hayırlı olsun özellikle alageyik bey sizin adınıza kazandığınıza sevindim. İçişlerinin mülakatına gelmeyecekler için ise kendi adıma sevindim.