Mgk uzman yardımcısı alımı
-
Hocam telefonla teyit ettiler zaten. O yüzden bir sıkıntı yaşandığını düşünmüyorum ben rekabetle. Benim de olumlu. Çok mutluyum süreci çok iyi yönettikleri için tekrar teşekkür ediyorum buradan. Güvenlik soruşturmaları bitince başlayacağız sanırım.
-
@por-favor Teşekkür ederim. Bey değilim ama ben.
-
@alageyik08 adınız yunus değil miydi efendim.
-
Benim de olumsuz oldu,saglik olsun baska guzel bir yer de oldu,hatta ozluk haklari da bir tik yukarida.Ama bu kurum hayalimdi,ozluk hakki pesinde kosan birisi degilim,üzüldüm acikcasi.Kazanan arkadaslari tebrik ederim hayirli olsun,bizler icin de insallah hayirlisi olmustur.Kurum mulakatina ikinci girisim,5 sene oncekine de girmistim yine olmamisti.Ilkinin olmamasi hatrina ikinciye alirlar belki gibisinden gereksiz umutlara kapildim bir an,neyse ki gercek yuzume hizli carpip kendime getirdi beni
-
@por-favor Hayır değil. Listede o arkadaşın bir üstündeki kişiyim.
-
@zse çokkk sevindim çok hayırlı olsun aynen rekabet listesi dikkate alındı kuşkunuz olmasın arkadaşlar
-
@alageyik08 O liste artık mevcut değil, hatırlayamadım.
-
@zse Bana da hızlı davranacağız dendi. Kendimi marta ayarladım ama daha hızlı da olabilir.
-
hem rekabetten hem de mgk dan elenmiş biri olarak, farklı duygular içindeyim... mgk yanlış yaptı. en azından rekabetten feragatleri bekleyebilirdi. Ayrıca, güvenlik soruşturmasını başta yapması daha doğru olurdu.
-
Rekabetin üstüne buradan da ret almak ağır geldi biraz. Herhalde rekabet listesindekileri elemislerdir diye düşünüyorum.ikisini de kazanan var mı acaba.? Sonradan güvenlik soruşturmasına takılan çıkınca ne yapacaklar ayrıca.
-
@alageyik08 hocam çok tebrik ederim çok çok sevindim sizin adınıza. Belgeleri teslime gittiğimde hayran kalmıştım kurum ve çalışanlarına.
Sizden ricam, kazandınız diye buraları terk etmeyin -
@fg94 çokk teşekkür ederim
-
@alageyik08 evet hocam ben de marta hazirliyorum ama 20 kisi guvenlik sorusturmasi olacağı için bi de hızlandıracağız dediler daha erken de olabilir sizi de tebrik ederim. Umarım en kısa zamanda tamamlanır mesai arkadaşı oluruz
-
@möözun Teşekkür ederim hocam, elimden geldiğince yine herkese yardımcı olmaya çalışırım.
-
@zse Ben de sizi tebrik ederim hocam, evet inşallah süreç hızlanır ve bir an önce çalışmaya başlarız birlikte.
-
@ekeblad, içinde söyledi: Mgk uzman yardımcısı alımı
KVKK mülakatına giren var mı kazananlardan ?
Katılıyorum. MGK kazanıp KVKK'ya girenler eğer düşünmüyorlarsa feragat edebilirler mı acaba? KVKK da en geç cuma açıklayacakmış. Biz de orayı bekliyoruz. Lütfen rica ediyorum.
-
@por-favor Hocam genelde erkek sanılmışım forumda ama yok, bir grup var evet puan türümüz aynı olan üç dört kişilik, ben o kdk, mgk ve içişlerine başvuran arkadaşlardan kız olanıyım. Dikkatli bakarsanız listedeki beni fark edebilirsiniz. Neyse ki burası oldu ve diğerlerine de feragat ettim.
-
@por-favor Hocam genelde erkek sanılmışım forumda ama yok, bir grup var evet puan türümüz aynı olan üç dört kişilik, ben o kdk, mgk ve içişlerine başvuran arkadaşlardan kız olanıyım. Dikkatli bakarsanız listedeki beni fark edebilirsiniz. Neyse ki burası oldu ve diğerlerine de feragat ettim.
-
Guy manisa listesindeki 1 kişi de mülakata hak kazanmıştı. Kazandı mı acaba burayı?
-
kazanan arkadaşlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuran varsa geri çeksin lütfen.