14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@emrah16 tavsiyem şu olur: anayasa+idareyle birlikte yönetim bilimi ve siyasi tarihe bakın. Yönetim biliminde siyaset biliminde olduğu kadar ezber gerektirecek ayrıntı yok üstelik yönetim bilimine iyi çalışırsanız işletme ve çeko testlerinde de soru yakalama şansınız artar konular ortak çünkü.
Siyasi tarih için de mehmet ali birand'ın belgeselleri vardı çok partili hayata geçişten günümüze kadar. -
@rootofallevil peki cok tesekkurler hocam sagolun
-
Arkadaşlar merhaba, çok kısa bir zaman var farkındayım.
Geçen yıl öylesine girip 69 aldım şuan başlamak için çok mu geç kaldım?
A + B grubu için önerilerinizi bekliyorum.
Özellikle makro ve dörtlü iktisatta da video kitap önerisi bulunursanız sevinirim -
Arkadaşlar ? :((
-
@kpssasgkdenet, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Arkadaşlar ? :((
İlk mesajda her şey yer alıyor hocam.
-
@muhalba hocam onları okudum ama benim zamanımda başlayan biri için zamanlama sıkıntı olur mu ve nasıl yol izlemeliyim hiç bilmiyorum
-
Dostlar kamu yönetimi için kaynak öneren var mı yada notu olan ?
-
@semihylc Ahmet Nohutçunun Kamu Yönetimi kitabı çıkacak yakın zamanda, bu ayın sonuna kadar satışa sunulacağı söyleniyordu, ben de almayı planlıyorum onu malum Kamu Yönetimi alanında ikame edilebilecek çok fazla kaynak yok hocam.
-
Geçen sene aslan reyiz pdf notlarını paylaşıyordu sanki kamu yönetimi notları da vardı il göç sınavına girecekler için. Pdf linkini bulamadım ama reyiz buraya uğrarsa link bırakmasını talep ediyorum.
-
Para banka ve uluslararası iktisat için onerebileceginiz bir kaynak var mı
-
@sofuoglu evet bende duydum fakat daha çıkmamış sanırım .Geçen sene bakmadım bu sene orayıda halledeyim diyorum belki bi işe yarar
-
Merhaba Arkadaşlar, mikro iktisat youtube videolarında bilge beyazı tavsiye eder misiniz(daha önce musa çiçek hocayı dinlemiş biri olarak) ? iktisat soru bankası öneriniz nedir, analiz, economicus, tufan samet ve ceteris paribus arasında ? muhasebe videolarında hüseyin bingöl hocayı mı yoksa mehmet elmas hocayı mı tavsiye edersiniz ? muhasebe soru bankası için rasyo, numerus ve pegemden vs hangisini önerirsiniz ? maliye için soru bankası olarak 4t ve pegem vs. hangisini önerirsiniz ? hukuk özgün soru bankası olarak monopolü önerir misiniz ya da bunun dışında hangi kaynağı tavsiye edersiniz. Biraz uzun oldu şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
@kpssasgkdenet Sıkı bir programla halledersin bir program yap kendine ve başla
-
üzülerek belirtiyorum ki 86 puanım var ve 7 ay önce yapılan kpss den hiçbir kurum sınavına giremedim ve yine üzülerek söylüyorum ki şu dakika itibarıyla 2019 a çalışmaya başlamaya mecburum.
-
@yigido89 Hocam Bilge beyaz ve huseyin bingöl hocayı kesinlikle izleyin lakin dizi izler gibi değil kendi video ders notlarını imkanınız varsa temin ederek yazıp çizerek takip edin emin olun pişman olmassınız.-Numerus soruları kaliteli fakat belli bi soru tipine çok sarmış.-Ceteris Paribus konuları başlıklarla ayırmadığı için sorun yaşayabilirsiniz.-Maliyede ilk olarak optimusu çözebilirsiniz kolaydır ama soruları konuyu yalın haliyle öğretir.
-
@heisenbergww çok teşekkür ederim hocam
-
@yigido89 muhasebe videoları için Fatih Dalkıran hocayı tavsiye ederim gayet sürükleyici bir anlatımı var
-
Maliye için 2018 a kadro konu anlatımlı kitap yeterlimi yoksa değişiklikler oldu ya malum o yüzden 2019 maliye konu anlatımlı muratı önerebilirmisiniz?fikri olan yada bilgisi olan varmı bu konu hakkında ?cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde malum bi çok değişiklikler oldu özellikle bütçe,borçlanma kısımlarında değişiklik olmuştur zannımca
-
@kızıl-elma teşekkür ederim hocam
-
@balans-etkisi Hocam bana kalırsa yeterli olur değişen kısımları internet kaynaklarından deftere kendiniz yazarsınız hemde ahım şahım bi bütçe değişikliği olmadı bir kaç konuda cb lehine değişiklikler var ama dediğim gibi internette rahatça erişirsiniz.