14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@rootofallevil baktm dediginiz kitaba adem kaya ismail kulaksiz yazarlari olan kitab mi? Sayfa sayisu 514 diyor hepsi konu anlatimimi acaba
-
@emrah16 ünite sonlarında sorular da var
-
@rootofallevil yine de konu olarak cok fazla boyle 50 60 sayfa not ariyorum neyse artik ,tavsiyeniz icin tesekkur ederm sagolun
-
Arkadaşlar elimde 2017 basımlı zeynel dinler kitabı var 3 cilt halinde. Kitap çok temiz neredeyse hiç kullanılmamış. Gerçek ihtiyaç sahibi varsa özelden yazsın. Ücret istemiyorum kargo alıcıya aittir.
-
Gençler bu sene kpss b ve a grubu için totalde sınav ücreti ne kadar olur ? Geçen yıl 180 ödemiştik sanırım. Bu sene 250 Türk Lirasını geçer mi ?
-
@baelish geçtiğimiz yıl gk gy oturumu 60 liraydı alan oturumları 30ardan 120 liraydi.Bu yil oturum başına 5tl zam gelse 205tl, 10 tl zam gelse 230tl..daha fazla da gelmez diye umuyorum
-
@olursaolur 180'de kalsa ne güzel olur. Ösym bu sene sınavlardan 113 milyon tl kar elde etmiş. :ı Azıcık da biz gülelim
-
@baelish kâr eden karını artırmaya devam eder hocam biz herşeye hazırlıklı olalim:)
-
Bu sene zam olmayabilir. Çok tepki çekiyor ÖSYM sınav ücretleri. Hatta bizde bir sürü yazı yazdık bu konuyla ilgili. En kötü GK-GY için 10 TL ve alan sınavları içinde 5'er TL eklenir.
-
Ben sınav için para ayırıp toplamaya başlayayım hatırlıyoruz geçen senelerde 420 yapmışlardı sonra 180 ne indirmişlerdi.Paraya ihtiyaçları var.İnşallah uçurmazlar fiyatları
-
113 milyon kâr nedir ya? Yazıktır, ayıptır, günahtır.
-
Pegem hukuk aciklamali soru bankasini kullanan var mi arkadaslar tavsiye eder misiniz bir de cozumler hemen sorunun altinda midir?
-
@fernando-reges nereye aktarılmış? Ne olmuş bu paralar? Bunların peşine düşülmüş olsa gerçekten konu çözülür.
-
Herkese iyi çalısmalar arkadaslar iktisat icin deneme onerisi olan var mi bi guzel kaynak
-
@ademsmith İktisat için ayrı deneme olarak Pelikan Yayınevinin Esas İktisat 10'lu çözümlü denemesini tavsiye ederim.Bu sene yeni basımı çıktı mı bilmiyorum.
-
Arkadaşlar A grubunda en kaliteli deneme yayını hangisidir ? Ya da en çok memnun kaldıklarınız?
-
@eomer üstad onerdigin denemeyi aldim ilk denemesinide cozdum bazi sorular cok guzel bilgi olcuyor. Teşekkür ederim
-
@ademsmith rica ederim hocam. İyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar merhaba
2018 kpssde 80 üzeri puanlar aldım bu yüzden 2019 kpssye girmeyi düşünmüyorum puan 2020ye kadar geçerli olacağı için ileride gelebilecek herhangi bir ilanda 2018 puanım ile başvurabileceğim için 2019 kpssye girmekten vazgeçtim. 2020de tekrar girmeyi düşünüyorum hazırda puanım olduğu için girmeyi anlamsız buldum. Sizce dogru bir karar mı aldım ? -
@orion, içinde söyledi: 14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
Arkadaşlar merhaba
2018 kpssde 80 üzeri puanlar aldım bu yüzden 2019 kpssye girmeyi düşünmüyorum puan 2020ye kadar geçerli olacağı için ileride gelebilecek herhangi bir ilanda 2018 puanım ile başvurabileceğim için 2019 kpssye girmekten vazgeçtim. 2020de tekrar girmeyi düşünüyorum hazırda puanım olduğu için girmeyi anlamsız buldum. Sizce dogru bir karar mı aldım ?Maddi açıdan sorun olmayacaksa 2019 a da girin derim. İsterseniz puanınız düşsün 2018 puaninizla başvurabilirsiniz. Ya peki 2019dan çok daha iyi alırsanız pişman olmaz misiniz?