14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
arkadaşlar tvs ile ilgili değişiklikler olmuş herhalde. ben biraz tvs'de günceli yakalayamadım. acaba elinde güncel değişiklikliklerin olduğu bir pdf'i ya da herhangi bir belgesi olan var mı?
-
YSK seçimi yenileyecekmiş. Sınavın ertelenme durumu olur mu ?
-
23 Haziran olarak tarih belirlemişler
-
Elinde cografya notu olan var mi?
-
Analiz iktisat 10 denemeyi alıp çözen var mı acaba? Analiz iktisat soru bankasından farklı soru tipleri var mıdır acep?
-
225 tl yi verdik.. sınavda sıralarımıza ateşli meyve tabağı falan getirecekler sanırım başka açıklaması Yok
-
@æon_flux hocam analiz iktisat soru bankasına yeni başlayacgm bende nasıl bir kitap ?
-
Sınav ücreti çok fazla, alım yok yetmezmiş gibi bir de alan sınavı için il degistirmek..
-
Arkadaşlar, Gk-Gy sınavı ile alan sınavını farklı şehirlerde girebiliyor muyum?
-
@lionsa sistem izin vermiyorsa adres bilgilerini değiştirip yapabilirsiniz
-
selam arkadaşlar;
alan hukuk konusunda
hakimlik sınavı kadar zor soru soruluyor mu
yoksa daha yüzeysel sorular mı oluyor -
@kun teşekkürler...
-
@eomer pelikan 7 li denemede iyi sorular var mıdır
-
@piko 10'lu ayrı denemelerini çözdüm ve genelde memnun kaldım.Özellikle hukuk ve iktisat. Maliyesini çok beğenmedim ama açıklamalarını uzun tutmuşlar. Muhasebesini de hiç çözmedim onun için yorum yapamıcam.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.Sehir hastanesinde çalışıyorum.Tepe servis elemanıyım.Sinav basvurusunda bir kamu kurumunda işçi olarak çalışıyorum seçeneği benim icin gecerli değil galiba.Ya da öyle mi?
-
Arkadaşlar elinde 2018 kpss alan çıkmış sorular pdf şeklinde olan var mı acaba?
-
Sınava anakarada gireceğim sınav merkezi olarak ankara/yenimahallemi yada ankara/çankayayı mı seçmeliyim
Metro ile hangi tarafa ulaşmak kolay
ankarada oturan arkadaşlardan yardım bekliyorum -
@1acar1 1'e Çankaya, 2'ye Yenimahalle yazın bence hocam. Çankaya'ya ulaşım her zaman daha kolay gerek metro gerek otobüsle.
-
-
@f-hayek kim o hoca
Önceki sene de geçerli hocam dert etmeyin