14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
Bu başlık beni hangi duyguya sürüklüyor tarifi yok ...:-(
-
@muhalba maddi açıdan sorun olmaz ancak puan hazır diye bu yıl çalışmak istemedim o yüzden hiç kitap açmadım ilanlar gelirse bu puanlar yeterli olur diye düşünüyorum ancak bu yıl girmemek puanım varken mantıklı bir karar mı diye emin olamadım
-
Arkadaşlar kpss işletme için hangi kaynağı önerirsiniz soru ve konu olarak
-
Yeni sınav ücretlerini gördünüz mü
4 dersin testini çözeceğim 3 cumartesi öğleden sonra , 1 tanesi pazar sabah
1 ders için bizi şehir dışında yatırıyorlar niye kardeşim bu eziyet -
Tüm başvuru detayları belli oldu böylece.hadi hayırlı olsun
-
Bütün puanların hesaplanmasını isteyen adaylar gygk+3 oturuma para ödeyecek toplamda 225 TL
Yeni kpss arefesi hayırlı olsun diyelim, umarım 2018 kpss sonrası gibi ıssız ve çorak bir dönem geçirmeyiz. -
@rootofallevil geçen sene gkgy oturumu 60, diğer oturumlar 40'ar liraydı. Bence fazla zam olmamış
-
Arkadaşlar 20 Temmuz 1.Oturuma girmelimiyim?Puan hesaplansın gir diyenler olacaktır ama asıl 2.Oturuma konsantre olmak gerekmezmi?Sonuçta daha erken kalkmayıp yorulmadan girmiş olurum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
@heisenbergww al benden de o kadar ya ben de ıstemıyorum 1. oturuma girmek acaba çok etkılerm mi puanları falan
-
Vergi ve tvs konu anlatımı en ii hangi kaynak arkadaşlar
-
@abd94 Bu puan türlerinde ne kadar ilan gelip gelmediği önemli öğrenmek lazım
-
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacak size.
Yaklaşık 1 ay önce evlendim.kpss başvurusu yaparken profilim sayfasından mernis bilgilerimi güncelledim ve bilgilerim değişti.ancak bu yeterli olmuyomuş sanırım.ne yapmam gerekir.bilgi verecek arkadaşlar varsa
Çok memnun olurum -
@alpha hocam osym burosuna gitmek en iyi durum olacaktir.
-
@suigeneris1876 tamam hocam öyle yapayım o zaman daha kesin olur.çünkü içim hiç rahat değil
-
@alpha aynen hocam riske atmamak lazim..
-
Deneme olarak ne önerirsiniz
-
@sim murat,4t ve monopol. Kaliteli soruları var
. -
@tükendikagrubu teşekkür ederim
-
Arkadaşlar alan için başvuru yaparken 2 tane sınav merkezi istiyor ama Anadolu yakasında oturuyorum Avrupa yakasını seçmek istemiyorum anlayamadım bu defa geçen yıllarda 2 secenekte Anadolu yakası idi şimdi ise yok yardımcı olur musunuz?
-
@yasemen https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-hangi-illerde-yapiliyor-hangi-iller-tercih-edilemiyor-h7236.html detaylı bakabilirsiniz hocam