14 / 20-21 Temmuz 2019 KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisi
-
@ekeblad teşekkürler hocam ben direk çalışmaya odaklıyımda böyle yorumlar duyunca korkuyorm. Çok teşekkürler en iyisi bir şey düşünmemek
-
@ücüncütekil ben her yıl hukuka çok çalışmazdım ve yüksek netlerim olmazdı.geçen yıl dedim ki iyi çalışıcam .themis i bitirdim .sonra sınava bir girdim hukuk çok kolay .tabiki yanlışlarım az çıktı ancak herkesin az çıktı ve bu bana çok puan getirmedi.en güzeli önce bilindik kitapları bitirmek sonra üst seviyeye geçmek
-
@ekeblad evet özgüne çok bakmıyorm (iktisat harici) genelde bilinen kaynaklardan gidiyorum. Aslında şöyle diyebilir miyiz her sene sadece bir alanı basit yapıyorlar diğerleri orta.
-
@ücüncütekil bence geçen yıl maliye de kolaydı hukuk da
-
@ekeblad bu yıl hangisine çalışıyosunuz hocam
-
@karar bu yıl muhasebe çalışıyorum
-
@ücüncütekil ösym mantığı şu bence hepsinden yapacan detaya inme genel ama herşeydende haberin olsun . Bizim mantık iki dersi çok iyi yap .:)
-
@karar en yapamadıgım muhasebe çalışırken bile sevmıyorm tmm cıkmıs sorulara baksan gayet kolay ama ösym muhasebe yi bence çok zorlaştırdı artık.
bu yıl hukuk maliye ve iktisatın üstüne çok düşüyorum o yüzden.
-
@karar ama genel çalışırsan ancak 80 alırsın o da guy dan başka bir şeye yetmez.yükseklere çıkmak istiyosan ayrıntı olmalı
-
@ekeblad işte mesele insanın kendini tanıması ayrıntıdan çıkmıyorum ki ben , ama 90 puanım yok dedim daha fazla boğulma bi karaya çık , sürekli tekrar altın anahtar gel anlaşalım
-
@ücüncütekil geriye ne kalıyo muhsb ya biliyosundur ya bilmiyosundur , ortası yok şunu rahat söylerim mhsbnin karşılığı var iktisadın yok birazda şans , kısmet lazım .
-
@karar demeyin öyle iktisata :)) kesinlikle kısmet.
-
@ücüncütekil sözümü geri alıyorum yaşasın iktisat krallığı
-
Arkadaşlar icra iflasta 2018 kpssden sonra ne değişti nereler çıktı nasıl çalışıyorsunuz bu derse
-
10 lu alan denemesi 60 tl insafsizlik bu issizlikte
-
@jamiryoo çok pahalı ama yapacak bişey yok mecbur alıyoruz..
-
Beğendiğiniz hukuk denemesi var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar türk vergi sisteminde beyanname verme sürelerinde değişiklik oldumu lütfen bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur.
Mesela yıllık beyannamede filan beyan süresiyle ödeme süresi aynı tarih olmuş diyenler var hemen hemen hepsi öyle olmuş diyorlar doğrumu -
Acaba bu alan sinavi giris yerleri neden aciklanmadi hala. Yanlis animsamiyorsam gecen yil gkgy girmeden onlarda aciklanmisti. Hayir yani iki defa internet cafeye gitgel yapmayalim gitmisken 3 ciktimizi alsaydik iyiydi
-
Arkadaşlar sınava girerken metal para veya ulaşım kartı artık serbest değil mi ? Ösym başkanı 3-5 ay önce açıklamıştı sanırım.. NTV haberleştirmişti bunu hatta. Değişiklik yok dimi ? Girebiliriz ulaşım kartı veya metal parayla.