YAŞ 30, bu yaştan sonra A grubu mümkün mü sizce dostlar?3 yıldır süreç içindeyim,elendiğim mülakatlar da oldu lakin hala a grubu diye hayal kuruyorum.ben mi kapasitesizim acaba yoksa bu işin ortalama süresi min 3 yıl mı?
-
Çevresin de var mı bu yaştan sonra a grubunda bi yerlere girebilen
-
bizim kurumda var hocam.33 34 yaşında birkaç arkadaş vardı.mülakata kadar geldiyseniz vazgeçmeyin derim.
-
dert ettigin seye bak arkadas, rahatla biraz, halledilir, zaten zorlu sürecler bunlar yaparsin yani.
-
İnsan da ümitsizlik oluyor haliyle.sağolun dostlar cevaplar için
-
Ben de 3 yıldır sürecin içerisindeyim en umutlu olduğum sene bu sene. İstisnalar olmakla beraber ilk yılında işe girebilenler çok az. Bu kadar emek boşa gitmesin umudunuzu kaybetmeyin gayet normal herkesin yaşadığı gibi bir şey yaşıyorsunuz dert edilecek bi durum yok inşallah güzel sonuçlarınızı duyarız.
-
bu arada şu an bulunduğum kuruma 29 yaşında girdim.bilginize
-
35te teftişe giren var tanıdık
-
..................
-
30 yaşında sadece ben varmışım gibi hissetmeye başlamıştım.ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar moral oldu valla yazdıklarınız.Allah gönlünüze göre versin
-
Bi süre doğru kaynak ve doğru çalışmayı bulmak için geçiyor zaten çalışıyosun unutuyorsun vs bi sürü moral düşürücü etken var ,çevre vs etkenini hiç saymıyorum bile.bu forumda olmasa bu durumu paylaşacak kimsem yok resmen.hakkınızı helal edin
-
@khun YAŞ 30, bu yaştan sonra A grubu mümkün mü sizce dostlar?3 yıldır süreç içindeyim,elendiğim mülakatlar da oldu lakin hala a grubu diye hayal kuruyorum.ben mi kapasitesizim acaba yoksa bu işin ortalama süresi min 3 yıl mı? içinde söyledi:
32 yaşındayım. 9,5 yıllık bankacılık deneyiminden sonra istifa ettim ve KPSS'ye calışmaya başladım. Yaş sınırı 35 olduğuna göre, 3 yılım var:). Senin daha 5 yılın var hocam:) Vazgeçme bence. Kolaylıklar dilerim.
benzer durumda olan, bu işi de başarmış biri var forumda @escobar_p
-
Kardeşim olay yaştan ziyade, azim ve istekte. Ne kadar bu kadrolara girmek istiyorsun ve bunun için ne kadar azim göstereceksin. Bu sorulara cevabın: Her ne olursa olsun, kaç mülakattan elenirsem eleneyim iyi bir kuruma girene kadar şeklinde ise yola devam etmen için hiçbir engel yok.
-
@Antimülakat kardeşim istekte problem yok genel olarak ,bazen insan bırakacak noktaya geliyor çok zor süreçmiş gerçekten.Allah bu süreçteki herkesin yardımcısı olsun
-
@Hipokrat hocam o zaman sıkıntı yok arada darlanmalar olur, afakanlar basar, olmayacaksa neden uğraşıyorum, hayatı kendime zindan ediyorum dersin. Böyle zamanlarda üsteleyerek devam etmeye çalışmak daha olumsuz sonuç doğurabilir. Bu nedenle, naçizane tavsiyem bir süreliğine mekan değiştirmen. Evde çalışıyorsan bir süre kütüphanede takılabilirsin.
-
@Antimülakat haklısın kardeşim tebdil-i mekanda ferahlık vardır.Bir de böyle deneyim
-
@Hipokrat -Yakında bu konuyla ilgili uzun bir yazı kaleme alacağım 30 yaş nedir ki,32 yaşındayım ve geçen ay uzman oldum,çalışmana bak sen
-
@escobar_p tebrik ederim hocam.öncesinde kamu da bi yerdemiydiniz?helal olsun valla güzel bi örneksin benim için.yazınızı bekliyorum hocam
-
@Hipokrat Uzun uzun yazacağım yakında,kamuda çalışmamıştım daha önce.Sen motivasyonunu ve kendine güvenini yüksek tut
-
@escobar_p eyvallah hocam yüksek tutmaya çalışıcaz inşallah
-
Arkadaşlar bankacılığı bırakıp kpss a da emeğinin karşılığını alan varsa ne olur yazsin da moral olsun .bende 3yıl çalışıp bıraktım bankayı.bu olaylardan sonra ilan da gelmeyince bazen bıraktığıma işsizliğimden üzülüyorum.ancak şükür faiz yok artık hayatımda huzursuz ediyordu.