İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@hdrn, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Benim kpss puanima çok büyük ihtimalle gelecek. Belge teslim edip edemeyeceğim belli değil ama başvuru yapıcam.Belge teslim edemeyeceğim kesin olsada basvururdum. Ben buralarda torpili normal biseymis gibi savunan adamlar gördüm bu adamlardan birinin es kaza ben basvurmadim diye listeye girip atanmasi ihtimali bile sinirlendiriyor beni o yüzden kimse kusura bakmasin. Belkide torpili olmayan birinin önüne geçmiş olcak orasida mechul tabi ama hakca yürüyen bir sistem olmadığı için benim kendimce alabilecegim önlem bu bunu yapıyorum.
Hayatımda bundan daha mantıksız bir açıklama görmedim Puanı yettiği halde listeye girecek hatta şansı yaver gidip belki de işsizlikten kurtulacak torpilsiz adamın hakkına girersiniz ne olacak?
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Benim kpss puanima çok büyük ihtimalle gelecek. Belge teslim edip edemeyeceğim belli değil ama başvuru yapıcam.Belge teslim edemeyeceğim kesin olsada basvururdum. Ben buralarda torpili normal biseymis gibi savunan adamlar gördüm bu adamlardan birinin es kaza ben basvurmadim diye listeye girip atanmasi ihtimali bile sinirlendiriyor beni o yüzden kimse kusura bakmasin. Belkide torpili olmayan birinin önüne geçmiş olcak orasida mechul tabi ama hakca yürüyen bir sistem olmadığı için benim kendimce alabilecegim önlem bu bunu yapıyorum.
Bi de böyle kafalar var . Allah akil fikir versin
-
@hdrn Seni Allah’a havale ediyoruz.Çünkü ne desek anlama kapasiten yetmez
-
@hdrn
Böyle hastalıklı zihniyete sahip birinin,yetecek puana sahip olması üzücü gerçekten.. -
@otuzyılsavaşı 117 sirayla basvurcam bizlere zor diyorum
-
@desertiger 92,6 ile 106 da benim ama forumu okudukca bana da zor gelmeye başladı.
-
her sınava neden aynı kişiler giriyor vol1.
-
@james-buchanan let the linç begin arkadaş haksızlığını bu kadar tepkiden sonra anlar umarım
-
Kpss açıklandığında kamu yönetimi ağırlıklı puanlarım 90 civarlarında gelince sevinmiştim başta göç idaresi olmak üzere içişleri bakanlığının çeşitli alımlarına puanlarım yeter diye ama görüyorum ki p48 ve türevi puan türlerinden 90 p9 p33 gibi kamu ağırlıklı puanlardan 95 almadan ilanlara gönül rahatlığıyla başvuramayacağım
-
@hdrn Siz de bu işten hayır geleceğini düşünüyorsunuz öyle mi? Yapamayacağınız, kendinize uygun olmayan ilanlara açgözlülükle başvurmayın lütfen. Hakka giriyorsunuz.
-
Kdk p33 ve p38 puan türlerinden 32 kişiyi mülakata çağırmış 93.65 te kapatmış
İçişlerinin alımında tek puan türü var 72 kişi çağırılacak 90 alanlar da ümitsiz olmasın gelebilir yani -
Kişisel tahminim 91-91,5 civarı kapatacağını düşünüyorum. Yine de 90 üstü herkes başvurmalı.
-
@murky Puanım 91, başvurmayacağım zaten ama ben daha yüksek kapatacağını düşünüyorum. Tek puan türü olduğu için. Bir de malum ekonomik olarak zor durumlardan geçiyoruz. Bence bu ilan da yüksek kapatacak.
-
@alageyik08 kamu denetçiliği kurumunun alımında 32. kişinin puanı 93.65 p33 veya p38 puan türlerinden, bu alım tek puan türünden ve 72 kişi listeye girecek. bence 91 e kadar düşer 90 ve üstü başvursun derim
-
@rootofallevil Hocam kdk mülakatına kaldım ben çok şükür ama bu ilanı benden daha çok isteyen ve bekleyen hak eden insanlar var. İnşallah onlara sıra gelir. Belki benim puanıma da düşer ama ben başvurmayı düşünmüyorum dediğim gibi. Kdk 93 ile kapattı ama bu da düşebilir 72 kişi iyi bir rakam yine de. İnşallah bu ilan için de hak eden yerleşir diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Elden evrak verme işinden dolayı başvuru yapamayacak var mı puanlarını da yazarsa sevinirim biraz duyarlı olunursa 90 puanla dahi girilir.
-
Bişey yazdık diye burda hakaret eden gereksizleri bi kenara bırakırsak derdimizi biraz daha net biçimde aciklayalim. Biraz genelleyerek yazıcam kimse gereksiz alinganlik yapmasın. Simdi benim birilerinden 5 10 puan daha yüksek almis olmam o arkadaşlardan cok daha zeki,basarili vs oldugum anlamina gelmiyor. Yani bu 5 10 puanlik fark herseyden kaynaklanmis olabilir.senin başın agrimistir benim salladigim tutmuştur falan ama sonuç olarak sistem buysa kpss den yüksek alan oncelik kazaniyosa sinava ben girmeye hak kazanmisim. Ayni sekilde benim puanim yetmeyen alimlardada baskasi hak kazanmis. Benim temelde karşı olduğum mülakat sisteminin kendisi ,b grubu alımların aynısı olmalı. Mulakat sisteminin en temel sorunu torpil tabi ama bunun dışında bir cok sıkıntısı daha var.Siz bana gosterdiginiz tepkinin onda birini bu mülakat sisteminin sacmaligina gostermiyosuz, buralarda yok herkes yapiyo yok aslinda bu referans vs gibi sacmaliklarla torpili savunan adamlara gostermiyosunuz. Benim bu tepkisizliginizden anladigim bu mülakat sisteminin ekmeğini bir şekilde siz yiyosunuz. Durum böyleykende siz sinava girebilin diye ben basvurmamazlik yapamam. Niye bütün sinavlara aynı kişilerin girdigi belli mülakatlar cok gec açıklandığı için. Ama niye bütün mulakatlari ayni kişiler kazaniyor ya da birileri nasıl her girdiği mulakati kazaniyor bi insanin hic mi kötü günü olmaz sorularina cevabınız var mı?
Kendim firsat bulup belge teslimine gidemezsem inşallah iyi niyetli bir arkadasa engel olmam. Bu bahsettim tipler zaten umrumda olmaz. Size göre benim hakketigim puanimla bir sinava basvurup gitmemem birinin hakkini yeyip onun yerine maas almaktan daha büyük ayıp. Hastalikli zihniyet budur işte. Torpil yapan veya bunu normal goren kimsedende herhangi bi konuda alacagim bir akil, tavsiye falanda yoktur. Kendinize gelin,bu adamcılık pisligi yüzünden kendimizede ülkemizde yazık ediyoruz. -
@hdrn seni anladım torpil konusunda hak veriyorum. Fakat eğer sınava başvurup belge teslim etmezsen yerine bir kişi dahil edilmeyecek öyle kalacak bir kişi eksik. Bunu düşünmen gerek sadece.
-
92,5 ile başvuracağım herhalde gelir diye düşünmekle beraber forumu okudukça acaba gelmez mi diye düşünmeye başladım hayırlısı.