İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Meslek tanıtım yazısı var mı acaba göremedim de
-
@claark başvururlar ya adam sınava girmeyeceğini bile bile başvuruyor kiminde hastalık bu
-
92.46 puan 117 sirayla zor diyorum
-
@gresham-t ne yazık ki hocam. Çok değişik bir devir aldı kpss. Kpss den 90 aldım desen herkes ooo vb tepki verir gerçeği yaşayan bizler biliyoruz
Direkt sözlü olan sınavlara ne yazık ki 91 92 altı zor arkadaşlar yazılı olsa belki bi nebze duserdi...
-
Güzel bir kariyer meslek ilanı, doğrusu bekleyeni illa ki vardır. Tahminim 93’ten aşağı kapamaz ama 90 ve üstü puanı olan herkes umutla bekleyecektir elbette. Hayırlı olsun ne diyelim inşallah mesleğin hakkını verecek kişilere nasip olur.
-
interentten başvurup listeye girenler belgeleri ilgili sınav bürosuna "elden" teslim edeceklerdir. Lütfen listeye girdikten sonra belge teslim etmeyecekler başvurmasın. Posta kabul edilmez.
KDK gibi olmaz izdiham, turne olduğundan talep düşer ve 90 civarı kapatır, rahat olun.
90 altı imkansız ama
-
Güzel ilan, başvurmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
-
92,43 puan 119 sıralama ile başvuracam hayırlısı
-
Meslek ile ilgili ne iş yapar bilgisi olan var mı
-
Ooo ilan gelmiş " benim de puanim 90küsür sıralamam da bilmem kac, şurada Yerimi alayim , basvuracam" filan gibi gururlu-kibirli seyler yazmasaniz keşke.
-
@legolas, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
Ooo ilan gelmiş " benim de puanim 90küsür sıralamam da bilmem kac, şurada Yerimi alayim , basvuracam" filan gibi gururlu-kibirli seyler yazmasaniz keşke.
Ya şu çocuğu alın artık şuradan rica ediyorum. Her başlıkta bir tartışma çıkarma çabası. @paretowilfredo
-
@legolas Dostum bu cikisini gereksiz buluyorum ben de neden dersen herkes kendisini alakadar eden ilan basliginda yer aliyor. Bu ilan da yuksek puan alanlari baglayan bir baslik. Bu is senelerdir boyle yurur ve arkadaslarin gayesinin kibir oldugunu dusunmuyorum. Aldiklari puanin hakli gururu diyebiliriz ancak buna. Lutfen daha sakin
-
@gökyeleli
92,42 120 sıralama ile başvuracağım,hayırlısı :))
turne süreleri hakkında bilgisi olan var mı? -
Arkadaşlar sınava katılmaya hak kazananlar 24-25 aralıkta belgeyi elden teslim edecek ibaresi var. Lütfen, rica ediyorum bunu yapamayacak yüksek puanlı arkadaşlar başvurmasın. Benim gibi kritik puanda bekleyen bir çok arkadaş var. Bu direkt olarak bizim hayatımızı etkileyecek bir husus belki de. Duyarlı olmanızı rica ediyorum sizden.
-
2014 yılındaki ilanda 18 kişilik alım yapılmış. 1500-1600 kişilik başvuru olmuş ve 88.154 ile kapatmış.Sözlü sınava katılmaya hak kazanan 118 adaydan 35 i belgelerini teslim etmemiş.
-
@bir-i̇ki 2015 yılında da 10 kişinin alınacağı ilanda 88.8 ile kapatmış.
-
Belgeyi elden teslim etme kuralını göz ardı etmeyin lütfen haktır.
-
@legolas kibirden değil, kimler kaç puanla başvuruyor bizlere fikir oluyor. Ben şahsen bilmek istiyorum başvuranların puan ve sıralarını.
-
İlanı ilginç kılan bir detay daha;
Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün yetkileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğüne devrediliyor meclisteki düzenlemeye göre. Yani içişleri diye girip çsbde bulabilirsiniz kendinizi ki bence daha yararlı olabilir.
Kısır tartışmalar yerine konunun bu yönlerine bakmak daha faydalı olur.
-
24-25.02.2015 deki alım 10 kişi p45 taban puan 88.848