Bişey yazdık diye burda hakaret eden gereksizleri bi kenara bırakırsak derdimizi biraz daha net biçimde aciklayalim. Biraz genelleyerek yazıcam kimse gereksiz alinganlik yapmasın. Simdi benim birilerinden 5 10 puan daha yüksek almis olmam o arkadaşlardan cok daha zeki,basarili vs oldugum anlamina gelmiyor. Yani bu 5 10 puanlik fark herseyden kaynaklanmis olabilir.senin başın agrimistir benim salladigim tutmuştur falan ama sonuç olarak sistem buysa kpss den yüksek alan oncelik kazaniyosa sinava ben girmeye hak kazanmisim. Ayni sekilde benim puanim yetmeyen alimlardada baskasi hak kazanmis. Benim temelde karşı olduğum mülakat sisteminin kendisi ,b grubu alımların aynısı olmalı. Mulakat sisteminin en temel sorunu torpil tabi ama bunun dışında bir cok sıkıntısı daha var.Siz bana gosterdiginiz tepkinin onda birini bu mülakat sisteminin sacmaligina gostermiyosuz, buralarda yok herkes yapiyo yok aslinda bu referans vs gibi sacmaliklarla torpili savunan adamlara gostermiyosunuz. Benim bu tepkisizliginizden anladigim bu mülakat sisteminin ekmeğini bir şekilde siz yiyosunuz. Durum böyleykende siz sinava girebilin diye ben basvurmamazlik yapamam. Niye bütün sinavlara aynı kişilerin girdigi belli mülakatlar cok gec açıklandığı için. Ama niye bütün mulakatlari ayni kişiler kazaniyor ya da birileri nasıl her girdiği mulakati kazaniyor bi insanin hic mi kötü günü olmaz sorularina cevabınız var mı?
Kendim firsat bulup belge teslimine gidemezsem inşallah iyi niyetli bir arkadasa engel olmam. Bu bahsettim tipler zaten umrumda olmaz. Size göre benim hakketigim puanimla bir sinava basvurup gitmemem birinin hakkini yeyip onun yerine maas almaktan daha büyük ayıp. Hastalikli zihniyet budur işte. Torpil yapan veya bunu normal goren kimsedende herhangi bi konuda alacagim bir akil, tavsiye falanda yoktur. Kendinize gelin,bu adamcılık pisligi yüzünden kendimizede ülkemizde yazık ediyoruz.