2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@kaimoğlan ben 20. Yy diye biliyorum 1911 F. Taylor Bilimsel Yönetim İlkeleri ile başlıyor
-
Edmine Burke cevabı hatırlayan var mı arkadaşlar sorusunu tam hatırlayamadım zaten sallayarak yapmıştım :))
-
@gossen 19 hocam internette birkaç makaleden de teyit ettim
-
@kaimoğlan anladım hocam kamu yönetimi okuyan arkadaş da dediğim gibi yapmıştı ama bilemiyorum
-
@ozdnz Tam hatırlamamakla birlikte demokrasili birşeyler vardı
-
@gossen yok hocam 19.yy muratın yönetim bilimi notunun yönetim biliminin tarihçesi başlığı altında yazıyor.
-
@kuşçubaşıeşref ben de mc>mr yapmıştım hatta grafik çizerek yapmıştım ama farklı cevaplar görünce soruyu mu yanlış anladım acaba diye tereddütreyim şuan
-
@gossen 1880 yılında başlayan yönetim hareketi endüstrinin sorunlarının ortaya çıkmasını sağladığı gibi yönetim üzerine düşünen ve uygulayıcıların çalışmalarının yoğunlaşmasına neden olmuştur. “Yönetim bilimsel olarak 1880’li yıllarda başlamıştır. Klasik (geleneksel) yaklaşım olarak adlandırılan bu dönemi neoklasik (davranışsal) yönetim yaklaşımı ve modern yönetim yaklaşımı dönemleri takip etmiştir”[5]
-
@fernando-reges isim soruları sıkıntılıydı biraz hepsi kafamda hayal meyal bari birini tuttursaydım batırdı beni ulus kamu kısmı
-
@ozdnz hocam mc eğim olarak mr den büyüktür, üretimin artması durumunda karlılık azalıyorsa maliyetler artıyor demektir maliyetlerin arması içinde üretilen yeni birimin maliyetinin(yani mc nin) ortalama maliyetten fazla artması gerekir yani marjinal maliyet > ortalama maliyet diye düşündüm.
-
Kac net bekliyorsunz genel olarak
-
@biriibfli şüphelileri genelde yanlış saydım 66 d 20 y gibi şuan 14 soruyu hatırlamıyorum
-
@mahlaki iyiyms hocam sizin ben battim
-
@biriibfli sizin nasıl hocam
-
@biriibfli 70 in altına düşmemeyi ümit ediyorum
-
@ozdnz o soruda tanıdık olarak burke ve j.j rousseau vardı ben de burke diye salladım
-
@ozdnz Ulus kamu da anlarım da Maliye'de ne işi var onu anlamadım.Üniversitelerin yaptığı sınavlar hep sıkıntı
-
@mahlaki kardeşim bazı cevapları da bi güncelleyelim sana zahmet:)
-
@mahlaki anladım hocam teşekkür ederim galiba ben yanlış yoldan çözmeye çalıştım sizin dediğiniz daha mantıklı sanki
-
@gresham-t güncelleyip paylaşa bilirsiniz hocam