2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bu sene açılabilecek iller hakkında tahmini olan var mı? Birde ankara da açılıyor mu yoksa sadece göç uzmanları mı çalışıyor ankarada?
-
@tuçiiii geçen yıl belgelerin tesliminde ne kadar sonra mülakat oldu biliyo msnz ? Henüz baslamadm da
-
teslim alan D***** A*** başka var mı bu arkadasa ulaşan
-
@aroma hiç bilmiyorum hocam ️
-
@morand s....i.... teslim almış benimkini acaba arayıp teyit etmeye gerek var mı
-
@coas buna nerden bakıyorsunuz hocam
-
Bendede m....i..... yazıyor
-
@jan-vesely murat ilhan imiş. E devlette tam isim görünüyor. Bende de öyle.
-
@tuçiiii Kargo takip numarasıyla hocam
-
Benim de O..... B... almış var mı başka:)
-
@coas hocam ben teyit etmek için aradım baya ama açan olmadı
-
E-devletten girip PTT yazın gönderi takibi var oradan girince teslim alanın tam ismini gösteriyor. Osman Bayram benimki.
-
Bende hazırlanmıyorum özel Sayıştay çalıştıgım için alan ordan mülakat tarihi açıklandığında kurum mevzuat bakcam
-
@morand
Benim de aynı teslim alan kişi.
Elinde önceki yılların mülakat soruları olan var mı ? Ben de kararsızım alan mı mevzuat mı çalısılmalı konusunda. -
Mülakat tahmini ne zaman olur
-
Arkadaşlar ilanda güvenlik formu falan yazıyormuş . Ben en son yapılan duyuruda öyle bir şey yazmadığı için öyle bir belge göndermedim . Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
@ssefakonuk istemiyorlar zaten hocam genel müdürlüğün sitesindeki duyuru da olan belgeler sadece
-
@tuçiiii teşekkür ederim hocam
-
Arkadaslar bugun bir arkadas sordu da emin olamadim geçici mezuniyet belgesi olanlar belge gonderimini nasıl yaptı?
-
@kaimoğlan e devlet mezun belgesi yanında geçici mezuniyet belgesi fotokopisini gönderdim hocam