2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@felix-felicis sordum ama bilgi vermiyorlar.
-
@barbaros Hadi ya. Teşekkürler.
-
@ezo düz yazı yazacaksın. Kompozisyon şeklinde. Şurda doğdum, annem babam şu, şu işle uğraşıyor, şuralarda okudum gibi kendini anlatan 2 paragraf kadar olur zaten
-
@walras12 hocam ben form çıkartıp doldurdum aynı şey değil mi zaten
-
@muzgor El yazısıyla düz yazı şeklinde hazırlamak daha özenli olduğunu düşündürebilir. Form gibi olanı ben tercih etmezdim ama bir problem olacağını sanmıyorum.
-
@walras12 ben form çıkarrtırdım öyle doldurdum bir de fotoğraf da yapıştırdım
-
@walras12 teşekkür ederim
-
@walras12 zaten form olarak hazırlamak daha iyi değil mi hocam diğer kurumlşarda öyle form şeklinde almıyorlar mı?ben bunu düşünüp formu pc ortamında doldurup öyle göndermek istedim
-
@muzgor hocam form örneğini nerden aldınız mümkünse link atarmısınız ?
-
@jan-vesely aynen link atar mısınız
-
cvlogin diye bir sayfa var ben ordan yaptım
-
@jan-vesely özgeçmiş formu yazınca Google a enerji.gov da Word dosyasında açılıyor öyle aldım çıktıyı pc de doldurup
-
Ben evrakları posta ile gönderecem biraz önce insan kaynaklarını arayıp diploma fotokopisi onaysız olur mu diye sordum “ olur ama yanında e devlet mezuniyet belgesini de gönderin “ dediler bilginiz olsun
-
11 ocağa kadar gönderme süresi dimi
-
Vesikalık fotoğrafta gömleğin ön düğmesi açık böyle şeyler olumsuz karşılanır mı bilgisi olan?
-
@fernando-reges hocam benim de açık ama bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
-
Özgeçmişi elde yazıp gönderdim, bilgisayardan yazamadım bi turlu
-
Arkadaşlar yolladığımız evraklarda herhangi bir aksilik veya eksiklik olursa haber verirler mi?
-
Arkadslar guvenlik sorusturmasi belgesine gerek var mi?
-
Arkadaşlar özgeçmişi imzaladınız mı ?