2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@coas ben imzaladım
-
@alihazars tamam teşekkür ederim
-
cv nizi adsoyad imza yapıp yollayın ben bugün evrakları teslim ettim cvde foto kısmı varsa extradan onuda ayarlayın 3 vesikalık+ cv için foto
-
Diplomam henüz çıkmadığı için e devletten mezun belgesi alıp üniversiteye imzalattım.sorun çıkarır mı acaba veya benim gibi yapan var mı
-
@yorgunisletmeci sorun olmuyormuş hocam benim de öyle
-
Gvs gönderdiniz mi yada gönderilecek mi istenenler de yok ama kafama takıldı
-
@aroma gvs yok hocam
-
Ben elden teslim ettim. Sadece mezun belgesi (e devletten) yeterli dedi. Cv yi de imzalamamıştım gerek yok dediler
-
-
Atamalar veya il tercihi nasıl oluyor acaba?
-
Benimki bugün teslim edilmiş, göç idaresi eksik gördüğü zaman maille bilgilendirme yapıyor, mailimde de bisey yok, kabul edilmiş o halde:) öz geçmişi imzalamamıştım ve geçici mezuniyet belgemi kullanmistim
-
Rotasyon uygulaniyormu ? Dedikleri gb
-
@aylin peki hocam özgeçmişi kompozisyon şeklinde mi yazdiniz ve fotoğraf eklediniz mi özgeçmişe
-
@gossen üste isim soyisim adres telefon e posta diye alt alta sıralı yazdım bilgilerin altına okuduğum okulları filan yazdım, fotoğraf yapistirmadim ozgecmise, ıstedikleri 3 fotoğrafı koydum sadece
-
@aylin teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
@aroma, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Atamalar veya il tercihi nasıl oluyor acaba?
@paretowilfredo hocam buna dair bi link yada yazı var mydi?
-
@yamanoglan rotasyon var hocam. 5 bölge söz konusu ve tum bolgelerde gorev yapmak zorundasiniz.
-
@aroma Meslek tanıtımında yer vermiştim dostum; https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html
-
Arkadaşlar mülakata nasıl hazırlanıyorsunuz? Alana mı ağırlık vermeli mevzuata mı ? Çok sessiz burası bi ses verinnnn
-
@tuçiiii kendi adıma hazırlanmıyorum şimdilik ama mevzuat bakmak mantıklı gibi