2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@muzgor hocam ben ikinci kez aradım yine açan olmadı
-
@gençişsiz hangi birimi aradınız hocam?
-
Arkadaşların bilgilendirmesinden dolayı teşekkür ederim. İlanda güvenlik soruşturması 2 adet şeklinde yazıyormuş arkadaşlar. GVS dilekçesini de kurumun kendi sitesinden buldum. Linki aşağıda:
http://www.goc.gov.tr/icerik6/guvenlik-sorusturmasi-ve-arsiv-arastirmasi-formu_363_1485_1486_icerik -
@aybala çok teşekkür ederim hocam
-
@muzgor birim olarak aramadım hocam ilanda göç idaresinin numarası olarak verileni aradım
-
@aybala ilanda istenen belgelerde yazmıyor ama
-
Güvenlik soruşturması formu nerden çıktı arkadaşlar, istenen belgelerde yazmiyor, bildiğim kadarıyla sınavı kazanınca isteniyor bu form
-
-
@aylin arkadaşın gönderdiği linkteki form 2015 tarihinde ilanda paylaşılmış. İsteselerdi yazarlardı diye düşünüyorum
-
Ben telefonda görüştüm güvenlik soruştuması formu istemiyorlar
-
@aybala hocam benim de aklımı karıştırdı ilan ve istenilen belgelerdeki farklılık ama doldurmak bana da mantıklı gelen seçenek
-
@tysbyno-hi dostum ikilemden kurtardın sağol
-
@gençişsiz e devlet mezuniyet kabul ederiz dediler
-
@tysbyno-hi teşekkür ederiz bilgiler için tüm pürüzleri giderdin kardeşim
-
@tysbyno-hi hocam cv konusunda bir şey öğrenebikdin mi?
-
Simdi e devletten alinan mezuniyet belgesi oluyor ve güvenlik soruşturması formu yok degil mi arkadaşlar? Baska dikkat edilecek bir husus var mı?
-
CV farketmez dedi ister el ister pc den aklında soru işareti olanlar göçün resmi sitesinde iletişimde insan kaynaklarını arasın oradan bilgi alabilir
-
Daha yeni evrak teslim ettim ve sırf bunun için rahatlayın diye hesap açtım :)Sizden istenilen belge ne ise onu götürün arkadaşlar.
- e-devletten mezuniyet belgesi götürdüm (yanında diplomanın fotokopisini de getirin dediler onu da götürdüm.)
- 3 adet fotograf
- Kimlik fotokopisinin altına "yukarıdaki bilgilerin bana ait olduğunu beyan ederim" yazıp ad soyad imza telefon yazın.
- ösym sitesinden kpss çıktısı
- özgeçmişi de ben düz bir şekilde hatta tercihini yap sitesinin örneği üzerinden yaptım(altına mutlaka telefon numarası yazın dediler)
Bir arkadaş yanılmıyorsam Cv şeklinde ayrıntılı hazırlamıştı.
Sonuç itibari ile teslim ettim imzamı attım ve çıktım olay bundan ibaret umarım yardımcı olur bu bilgiler...
-
@barbaros ben de diploma yok henüz hocam mezuniyet belgesi olur mu fotokopisi?
-
@barbaros teşekkür ederim hocam sağol