2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@ceteris Ben de bunu merak ediyorum hangi iller olacak, mülakat puanlaması ve atamalar hangi usulde olacak vs ama pek kimse bilmiyor sanki
-
Arkadaşlar mülakat için mezuniyet belgesi istiyor. E devletten aldigimiz belge gecerli olur mu?
-
@kapesese kaymakamlık sayıştay yazılı sınav sonucu dguy guy il göç hepsi var . benim gibi bir kaç arkadaşın daha olduğunu biliyorum. süreçler o kadar yavaş ilerliyor ki tam bi rezalet.
-
Arkadaşlar bu özgeçmişi nasıl yapıca form galan var öı sitede yoksa PC den çıktı veya el yazısı ile yazacağız?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması formu tarzında bir şey isteniliyor mu ben göremedim de?
-
özgeçmiş olayı nasıl olacak bilgisi olan var mı
-
Tecrübeli arkadaş bi örnek atsa çok iyi olur
-
@gençişsiz normal de sınav ilanında vardı ama bunda bende göremedim. Geçen sene vardı diye hatırlıyorum
-
@muzgor @Bohr @regresyon Özgeçmiş için internetteki örneklere göz atabilirsiniz arkadaşlar, sizin özgeçmişinize en uygun olan birini alıp doldurun bilgisayar ortamında. Örneğin en basit şekilde sağ tarafta fotoğrafınız bulunan kişisel bilgileriniz, eğitim bilgileriniz, kurs/seminer/staj bilgisi, yabancı dil... ve hatta varsa iş deneyiminiz şeklinde başlıklar bulunan, altını bilgilerinizle dolduracağınız basit/sade bir format iş görür.
-
@plansız kardeşim e devlet mezun belgesini kabul ederler mi
-
@guymağduru hocam bence arayıp bilgi almak en mantıklısı ama hangi numarayı aramamız gerektiğini bilmiyorum
-
alakasız olucak ama bu guy ve dguy yazılı sınav sonuçları açıklandığında da böyle bi belge gönderme işlemi yapıldı mı ben o ara süreçten kopmuştum da bi bilgisi olan var mı acaba
-
@gençişsiz onu atanınca kendileri yapmıyorlar mi
-
@alihazars hayır dguy guy da belge gönderme yok
-
@aylin kendileri yapıyorlar ama bizden bir form doldurmamızı isteyebiliyorlar
Çok hakim değilim konuya açıkçası -
arkadaşlar ben ptt uzman yardımcılığını kazandım göç idaresindende mülakata kaldım sizce hangisi daha iyidir kararsız kaldım
-
Arkadaşlar en iyisi yarın bir telefon açalım
-
@muzgor katılıyorum hocam ben de arayacağım yarın
-
@napoleon1 ben olsam PTT'yi seçerdim. Bunu başka bir amaçla demiyorum siz yine de araştırın
-
arkadaşlar arayan var mı belgeler için özgeçmişe ne dediler arayan varsa eğer?