2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gossen benim de aklım ona yatıyor sonuçta ankarada kalıyorsun eğer merkez göç uzmanı olsaydı direkt onu seçerdim ptt ye karşılık olarak
-
@aylin aklıma takılmıştı iyi oldu. teşekkürler
-
@napoleon1 hocam ptt sürekli ankarada ise bence de ptt ama maaş durumları da önemli bir diğer faktör
-
@gençişsiz hocam siz aradınız mı acaba belgelerle alakalı?
-
@muzgor hocam ben arayamadım baya hastayım da ama arar bir şey öğrenirsem yazarım buraya
-
@mehmet122 Sınav başvuruları sırasında personel dairesine sormuştuk, kabul ettiklerini söylemişlerdi. Değişeceğini sanmıyorum kabul ederler. Yeni bir bilgi söz konusuysa arkadaşlar güncelleme yapsınlar ama en son durum kabul edilmesi yönündeydi.
-
Özgeçmişi nasıl hazırladınız. Düz bir yazı şeklinde mi yoksa cv hazırlar gibi mi
-
Bu güvenlik soruşturma formu ne arkadaşlar,nerden çıkarcaz?
-
Özgeçmişi nasil yazdınız
-
@tuçiiii güvenlik soruşturması formu istemiyorlar ki belgeler arasında ben göremedim
-
hiç arayan soran bir arkadaş yok mu?
-
@aybala sınav giriş şartlarında yazıyor du sanki buraya niye koymamışlar anlamadım
-
@aybala sınav ilanında yazıyor baktım şimdi
-
@guymağduru hocam ben de ilanda yazıyordu diye hatırlıyorum ama istenilen belgeler arasında yok
-
@muzgor hocam ben aradım ama açan olmadı mesai bitimine kadar bir iki kez daha ararım başka arkadaşlar da ararsa daha iyi olur kim denk getirirse:)
-
@gençişsiz gecen yılda istemişlerdi belli ki unuttular herhalde
-
@guymağduru büyük ihtimalle hocam öyledir netleştirmeden yollamak riskli gibi
-
@gençişsiz anladım hocam arayanlar olursa buraya yazsınlar da ona göre herkes belgeleri ayarlasın ben de müsait olunca yoklıcam inşALLAH
-
@guymağduru tamam da nerden alcan hocam
-
@tuçiiii arayıp sormak lazım:)