2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Gençler belki çok erken ama bi şey soracağım nihai liste için mülakat ve sinav puanı ortalaması da önemli mı? Bu atama işlemleri nasıl oluyor, bu sene hangi iller açılabilir vs aydınlatabilecek var mı?
-
@mehmetkvl anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeler için
-
arkadaşlar özgeçmiş nasıl doldurulacak herhangi bir belge var mı özgeçiş formu diye yoksa el yazısı ya da pc ortamında yaızp çıktısını mı alacağız?
-
Arkadaslar hangi illere alacaklari belli mi ? Ilanda "taşra" diyor sadece.
-
@zwasp martta önce beklemeyin derim
-
@alihazars hiç belli olmaz. Göç idaresi hızlı çalışıyor. Guydan dguydan önce bile olabilir mülakat.
-
@mrnobody o da ihtimallar arasında..
-
Arkadaşlar ben de bir şey soracağım saçma olabilir ama ilk mülakatım olduğu için cehaletime verin
Onaylı diploma örneği olarak öğrenci işlerinin aslı gibidir damgalı fotokopisi kabul edilir mi?
Ve 3 vesikalık illa son 6 ay içinde çekilmiş olmalı mı? -
@gençişsiz mezun olduğunuz üniversiteden alırsanız olur tabiki
-
@sfcb19 edevleti kabul etmiyorlar mı acaba
-
Belge teslim tarihi belli mi?Göremedim
-
@tysbyno-hi 02 - 11 Ocak arası sanırım
-
Kazananlar listesini göremedim. Link atar mısınız?
-
@ezo link atarmısın nerede gördün?
-
-
@ezo benimle de:)
-
Ben 68 almışım,kazanan arkadaşlara başarılar diliyorum
-
Bir önceki alımda
27 Şubat'ta sınav yapılmış 28 Şubat'ta açıklanmış.
30 Mart'ta mülakat tarihleri açıklanmış ilk mülakat 9 Nisan'da yapılmış.
Buna göre mülakatlar en iyi ihtimalle Şubat'ın ikinci haftası başlar. -
İnşallah bir daha böyle bir üniversiteye bu sınavı yaptırmazlar diyeceğim ama tabiki burası TÜRKİYE ,seneyede bu üniversitede olur yine sorular açıklanmaz yine hatırladığınız kadarına itiraz edin denilir yine çok net enaz beş soruda çift cevap olur ve bu cevaplardan üninin belirlediği doğru olur diğeri yanlış, yine yazım hataları olur yine muhatap bulamazsın bu böyle sürüp gider .Yüz soruda bukadar hata yapanların verdikleri egitimi düşünmek bile istemiyorum.Herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
@sfcb19 evet hocam üniversiteden almıştım diploma aldığım gün
Eyvallah hocam sağol