2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gresham-t bende türk eşindem boşanması yaptım heralde siz yazınca hatırladımda birisi soruyı hatırlatmak için o şekilde yazmış şıkkı bende öyle ekledim
-
@mahlaki lrac sorusuna brden fazla firma var dedim
-
@muzgor hocam en değilim ama birden fazla firma olduğu diuor biçok kişi banada o mantıklı geldi
-
@muzgor Ben de onu yaptım
-
Şu soruları 100 yapsakya
-
ceza hukukunda ileri geri gibi zaman yönünden uygulanmasıyla alakalı soru vardı
-
@muzgor cevabı zincirleme suç olan soru değil mi bu
-
@mahlaki hocam ben tek firma vardırı işaretledim ama tam olarak neyi soruyodu ki?
-
100e tamamlayalım aynen. Arkadaşlar birde nobel ekonomi ödülüyle alakalı soru büyük ihtimalle yanlış. Nobel ödülü alanlara baktım en başından beri. Buchanan, arrow almış bunlara eyvallah. Tanzi almamış cevabı büyük ihtimalle tanzi olarak verecekler ama e sıkkındaki isim yanlış hatırlamıyorsam cose gibi bi şeydi eğer ondan kesitlari caose ise o da almis ama sinavda yazim yanlisi vardi galiba her nedrnse aklima bu caose oldugu gelmedi ve ismini yermi duyduğum biri diye onu işaretledim tam olarak caose yazmıyordu değil.mi?
-
@akademili aa doğru şimdi hatırladım bi sürü soru olunca karışıyor:)
-
@gresham-t yok hocam coas yazıyordu ama bende coase dediğini varsayarak işaretledim
-
@mahlaki rekabetçi elitist schumpeter
-
@gresham-t Ben de Coas olan şıkkı yapacaktım, böyle bir iktisatçı/maliyeci hiç duymadım diye ama sonra Coase aklıma geldi, yanlış yazmışlar herhalde diyerek Stiglitz diye salladım.
-
Doğru yanıtı ''Yabancının yabancı eşine'' gibisinden bir soru var mıydı? Hangisine ikamet izni verilmez sorusu olabilir belki ya da başka bir soruda geçiyordu.
-
@mahlaki 16. sorunun yanıtı ilçe olacak, eminim.
-
@bulbasaur coase aldı. Stiglitz 2009 da falan aldı galiba. Cevap büyük ihtimal tanzi.
-
@bulbasaur caose dese eyvallah ama tek harfte olsa soru yanlış bu arada stiglitz de göremedim listede ama onun olduğunu duymuştum daha once
-
@gresham-t Hangisi sınır dışı edilemez türünden birşeydi sanırım.Olumsuzluk içeren birşeydi.Bende Türk eşinden boşanan yabancı yaptım.
-
@gresham-t Ben internetten baktım Stiglitz var.
-
Yalnız geçen sene ertesi gün kazananların listesi açıklanmış. Bugün akşama kadar bir umut var bence.