2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Soru tam olarak nasildi arkadaşlar biri yazabilir mı?
-
Kardeşim o soru kesin gaiplik .ölüm tehlikesi içinde kaybolan kişi diyordu o yüzden gaiplik .
-
Ben de gariplik dedim ama sanırım soruyu unuttum birde nafta sorusunda hangisi nafta üyesidir mı diyordu ve diğer şıklar neydi acaba
-
@gresham-t kesin Meksika onun cevapı
-
Arjantin vardı sanki
-
@atam2811 Yok cevap meksika zaten ona bi şey demiyorum diğer şıkları merak ettim
-
Demokrasi ozgur secimler sorusu burke mi cevabi acaba bulabilen varmi
-
Asıl 2 tane iktisatta maliyet sorusu cevapı muamma bence yukarda verilen cevaplar yanlış olabilir .
-
Buarada 2 soru hala eksik bulunamadi:)
-
@biriibfli bende burke yaptım ama ona rekabetçi elitist ve schumpeter diyorlar öyle düşünmemiştim doğru olabilir.
-
@atam2811 yok hocam o baska soru. Bunda siklarda marks john locke falan vardi burkeden haric
-
Schumpeter sıklarda oldugu soru ya buydu ya da milletle yaratilmistir diyen soru başka yoktu
-
@atam2811 rekabetçi elitist sorusu farklı değil mi? Burke'li olan soruda hangisi demokrasinin temelini özgür seçimlere dayandırır gibi bi şeydi. Hatta şıklarda a)Burke c)marx e)j.locke vardı diğer şıkları net hatırlamıyorum.
-
@atam2811 milletler icat edilmiş geleneklerdir diyen sorunun cevabı a şıkkı hobsbawn net olarak. Netten bulabilirsiniz.
-
Rekabetçi elitist diye bir soru yok o zaman 2 tane soru vardı isim sayılan birde uluslararsı ilişkiler teorisi sorusu vardı birinde schumpeter vardı ben öyle hatırlıyorum ben burke yaptım ama schumpeter vardı . Rekabetçi secimlere dayandıran dediği için rekabetçi elitist anladığım kadarıyla yoksa başka isimli soru yoktu 3 soru vardı onlarda belli .
-
İsimli sorular hangisi neorealizmin kurucusudur ? Milletlet yaratılmış diyen ? Birde rekabetci secimlere dayandıran? başka da isim sorulmuş soru yoktu olsa hatirlardim ve bunlardan birinin şıkkında schumpeter vardi hangisi bilmiyorum .
-
@atam2811 olabilir. Ben de rekabetçi elitist sorusunu hatirlayamadim. Belki özgür seçimler değil de rekabetçi seçimler demistir
-
@gresham-t rekabetçi ve özgür secimler dayandıran diye hatırlıyorum ve o sorunun c şıkkı schumpeterdi ben gittim burke yaptım. Hatta şıklar şimdi netleşti kafamda A)burke b)locke c)schumpeter e)Marks dyi hatırlayamadım
-
@atam2811 olabilir eğer böyleyse mükerrer olan 98 ve 87. Sorulardan birini de saymazsak 4 soru aklımıza gelmedi demektir.
-
Lrac sorusunu hocaya sordum hoca bi şey anlamadım sorudan dedi