2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gresham-t burda eksik en az 5 soru var mükerrer 2 soru var 3 aşağı 5yukari diye tahmin yap ki netin böyle burada ki gibi gelmezse şaşırma netin bu cevaplarda kendimce yanlışda var baya .mesela çalışma izninden muafiyet kanuna bakınca mavi kartlı cevapı burda uzun dönem ikamet demiş Uluslararası isgucu kanunu çalışma izninden muafiyet kısmında mavi kart var ikametle ilgili bir şey yok cevap kesin o yani .
-
Hangisine ikamet izni verilmz cocugun annesi sikki mi dogru ? Ben yabancinin yabanci esi yapmistim
-
Aile ikamet izni yabancının yabancı eşine verilebilir .belli şartları taşırsa. Ama sırf çocuğun annesi diye çocuğun annesine verilmez destekleyici yok çünkü çocuk annenin destekleyicisi olamaz .
-
rekabetçi elitizm sorusu vardı gençler
-
Yarın açıklansa da şu kirlilik ortadan kalksa soruları unuttuk yaa
-
Valla ben direk rekabetçi elitizm temsilcisi kimdir diye bir soru olmadığına eminim ama şu işte rekabetçi secimler rekabetçi elitizm tanımına çok uyuyor soru o çok buyuk ihtimal çünkü sıklarda o soruda schumpeter vardı baskada yoktu .
-
Dguy 45 gün sonra guy 33 gün sonra açıklandığı için sinir stresten her gün herkes birbirini boğazladı , geçen sene ertesi gün açıklanan il göç bugün açıklanmazsa (6. Gün bugün) yine akıbetimizden korkuyorum.
-
@biriibfli Ben de.
-
@atam2811 ''Rekabetçi Seçimler'' gibi bir şeyi ben de hatırlıyorum sanki.
-
Ne zaman açıklanır duyumu tahmini olan var mı ?
-
https://aybu.edu.tr/gpm/content_detail-336-652-il-goc-uzman-yardimciligi-sinavi-sona-erdi.html?src=0 yeni bir duyuru geçmişler sanırım sınavın uygulamasına ve sorulara itiraz prosedürünü işlettikleri için açıklanmıyor demeye çalışmışlar .
-
Sorulara itiraz edilmişse süreç uzar arkadaşlar,bu hafta beklemeyelim.
-
@bucalı sorulara itiraz ettim diyen arkadaş acaba itirazını doğru yaptı mı acaba bi ulaşamadık ki kendisine
-
@posteflatun Genel müdürlüğe itiraz edildiyse en geç 3 iş gününde yani Pazartesi'ye kadar üniye ulaştırması gerekir.Üni en geç 5 iş gününde yani sonraki Pazartesi'ye kadar yanıt verir diyor.İtiraz varsa bir 10 gün daha uzar bu süreç
-
Haftaya kesin açıklanır pazartesi cuma arası önce gelmez
-
Soruları yayınlayınca telefonla çokça rahatsız edileceklerini dusunuyorlar galiba. Yayinlansa burda tartisma dahi olmaz halbuki. Yazık valla gerçekten çok yazık.
-
@kaimoğlan rahatsız edilmek ne demek işi ne onların .Maaş hesabına 85 TL yatırılırken hiç rahatsız olmuyolardı. Zaten bu ülkede herkes işini yapsa çok farklı yerde olurduk .İlerleyecegimize geriliyoruz resmen
-
Soru tartışmaktan başka bişey yapılmıyor açıklanması için baskı yapmak gerekir arıyorum sürekli bakan yok
-
Başka bi yoldan ulaşmamız gerek
-
Hocam mail adresleri vardı. Oradan dönerler sanırım gpmsinav@ybu.edu.tr