2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Göç idaresine sınava itirazlarla ve açıklanma zamanıyla ilgili mail atmıştım az önce döndüler ve şöyle yazmışlar.
"Resmi Gazete'de yer alan ilan doğrultusunda elimize ulaşan herhangi bir resmi dilekçeli itiraz bulunmamaktadır. Sınav sonuçları bir kaç gün içinde ilan edilecektir."Bu demek oluyor ki itiraz falan yapılmamış yazım hatası olan soru dahil hepsi geçerli kabul edilecek. Sırf hatalı sorular için elenecek arkadaşlara yazık olacak.
-
@gresham-t itiraz ettim diyen bir arkds vardı kendisi nereye itiraz etti acaba merak ettm.
-
Cevaben şöyle yazdım.
" Sorular yayınlanmadığı için hangi sorunun hatalı veya eksik olduğu net belirlenmediginden itirazların yapılamadığını düşünüyorum. Özellikle "hangisi nobel ödülü almamıştır?" sorusunda hatırladığım kadarıyla "Coas" diye yazılan şıkta yazım yanlısı olduğu konusunda fikirbirligine vardık sınava girenlerle. Umarım en azından bu soruyu resen dikkate alacaksınızdır. " -
@newworldorder kendisine mesaj attım ama dönüş yapmadi malesef.
-
Umarım itiraz dolayısıyla kaçırmayız sınavı. Bu hafta açıklanır heralde
-
70 yeterli olurmu bu sinav icin sizce
-
@biriibfli içinden bi ses yeterli olur diyor ama diğer taraftan sınava başvuranların en kötüsünün 87.7 puanı olduğunu söylüyor o kadar olmaz diyor, diğer bi ses de geçen sene de aynı puan olduğunu üstelik 20 kişilik ilanda bile 76 ya duştuğunu söylüyor:) kisacasi 70le kapatıp kontenjan dahi dolmazsa sasirmam
-
Geçmiş olsun..Yanlış sorular çok insanın canını yakacak .Keşke birilerinin başvurusunu beklemek yerine herkes kendi başvurusunu yapsaydı..Ben yalnızca 1 soruda hata görmüştüm ona da itiraz etmeye gerek duymadım ama üzülecek çok insan var orası ayrı mesele..
-
@gresham-t ben de aynen bu sekilde dusunuyorum hocam :)insallah sinirdan kacirmayiz
-
@gresham-t hocam sonuçları hazırladılarsa kimse değiştirmek için çabalamaz bence ama inşallah dikkate alırlar ben yanılmış olurum
-
@akademili yani yanlış olduğu düşünülen sorular vardı ancak gerek soruları yayınlamamaları gerek bunun için sınavdan sonraki 3 gün için müddet tanımaları gerekse de saçma bi itiraz ücreti belirleyip caydırıcı olmaya çalışmaları kurumun saygınlığını yitirdiği gibi herkesin hevesini de kaçırdı. olay bu...
-
Bugün aciklanir mi
-
Arkadaşlar aradığım numaraya cvp veren yok aradınız numarayı paylaşır msnz bilgi almak istiyorum
-
Bugün açıklanacaktır..
-
@akademili kesin bilgi mi tahmin mi
-
@regresyon tahmin..
-
@akademili niye o zaman kesin ifadeler kullaniyosunuz
-
@biriibfli siz sorun diye..
-
-
Bence 80 net üzeri 50 kişi yoktur çünkü sorular net değil .