2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Listenin yarısı guyu dguyu bekliyor, ilk mülakatı olanlar kazanır. Bol şans arkadaşlar
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Kazanamayanlar üzmesin kendini sıralamada puanlar birbirine çok yakın biraz şans işi gibiydi sallanılan soruların tutması vb. Sizce mülakat ne zaman gerçekleştirilir ?
-
@ezo benim de 74.75 miş
-
@mehmetkvl aynen onların mülakatı bi an önce sonuçlanırsa ve ilgoc de daha sonra olursa belki yarı yarıya azalır mülakata kalanlar
-
Bu arada nobel odulu sorusunu iptal edip 99 soru üzerinde değerlendirmeye almışlar. Yani nobel ödülü sorusunu hesaba katmamışlar o nedenle bu kusuratlar oluşmuş sanki
-
81.82 ile icerdeyim ama ben bu kadar beklemiyordum sosyal medya da cevaplar yanlış hep
-
@atam2811 aynen benimde 80.81 . forumda vs. verilen cevaplara göre 73 falandı. şaşırdım doğrusu
-
Arkadaşlar ben de 77,78 ile kalmışım çok sevindim. Herkes için hayırlı olsun.
Mülakatlar ne zaman olur ve nerelere bakmak gerekir mülakat için? -
@mehmetkvl aynen hocam onlarda belli olsa il göç mülakata girecek sayı çok fazlasıyla azalır.
-
arkadaşlar kısa vadede mülakat beklemek doğru değil. biraz zaman alıcak şimdiden beklenti içine girmeyin derim
-
Tahmini cevaplara göre barajı bile geçemiyordum ama çok şükür ben de kazanmışım. Hiç beklemiyordum. Kazanamayan arkadaşlar da üzülmesinler. Geçen yıl Merkez göç ve İl göç sınavını geçemeyen bir tanıdığım ardından sgk yı kazandı. Nasibin nereden geleceği belli olmaz.
-
Liste yayınlandı mi sadece kendi bilgimizii gördüm de
-
@aroma hocam göç idaresi sitesinde duyurular kısmında var
-
@mehmetkvl hocam guy dguy mülakatları yapıldı mı?
-
@gençişsiz hayır
-
@alihazars hocam mülakatlar ne zaman olur tahminen ?
-
@gençişsiz yok kardeş yapılmadı daha inşallah size gelene kadar yapılır . Girecek arkadaşlara önceki giren arkadaşlardan duyduğum kadarıyla mülakatta eğer ki yabancı dille uğraştıysanız belirtin bunu kesinlikle çok öne atacaktır sizi
-
@mehmetkvl teşekkür ederim hocam
Kendi yabancı dil düzeyimizle alakalı mı? -
@gresham-t 86 kişi hocam
-
@gençişsiz sertifika olur, belediyelerin dil kurumlarına gitmişsindir yada en azından muhabbet esnasında dile yatgın olduğunuzu ve uğraş içinde olduğunuzu belirtin. Çünkü göç mülakata giren sayısı az. Yskdan da kazanıp gelmeyecek vardır listede. Muhabbet faslı olucaktır illaki orada yardır gitsin