2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Eğer itiraz ettim diyen arkadaş itirazı 25 tl yatırarak göç müdürlüğüne yaptıysa onlar değerlendirilmeye alınmadan açıklanmaz yok yapmadıysa geçmiş olsun. Üni.deki de iyi kafa yalnız sorulara itiraz süresi biter bitmez duyuru yapmış birde itiraz yollarını anlatmış:)
-
Sorulara itiraz ettiğini söyleten arkadaş kimdi bu arada acaba geçerli bi itiraz mı yaptı? Üni duyuru yayımlayarak iş bizden çıktı mesajı vermiş resmen. Inşallah itirazlar geçerli şekilde yapılmıştır.
-
Ben Rekabet Kurumu sınavına ve mülakatına girdim. Sınavı da Ankara Üniversitesi gerçekleştirdi. Sınavı olduk, ardından sorular ve cevap anahtarları yayınlandı. Bir sorunun yanıtı yanlıştı, kurumla iletişim kuruldu, kurum cevabı düzeltti. Birkaç hafta sonra kurum mülakata hak kazananları ilan etti. Mülakat saatini hem SMS ile hem mail ile hem de yazılı posta ile bildirdi.
İl Göç sınavına girdim. Sınavdan 3 gün sonra yapılan duyuruda sınav sorularına 3 gün içerisinde itiraz edebilirsiniz, bunun için de 25 lira göndermeniz gerekir ve sınav sorularını yayımlamayacağız denildi.
Takdiri size bırakıyorum.
-
Ya bu itiraz ettim diyen arkadaş kimdi?
-
-
Yanlis etiketledum sanirim ama adaymemur du arkadasin nicki
-
@aday-memur hocam itirazı yaparken ücreti yatırdın mi?
-
@tequila çünkü dostum birini ankara üniversitesi hazırladı diğerini ybü.
Ybü ye neden sınav yaptırılır hala anlamıyorum ve bu derece başarısız bir sınav yöneten okulun bizim üç kuruşumuza da göz dikmesi cabası -
Hadi benim iki mülakatım daha var onu bekliyorum şimdi bu saçma sapan sorular ve hatalı sorular yüzünden hiç mülakatı olmayan ve bu yüzden mülakata kalamayacak kişinin hakkının hesabını kim verecek ?
-
@kuşçubaşıeşref konuş bee
-
Bi kişi itiraz ettim desin de rahatlayalım..
-
Şaka yapıyorlar heralde. Sınav bitiyor 3. Günün mesai bitimi itiraz süresi açıklanır be bu süre dolduğu saatte açıklanır Biz itiraz edecezde soruları yayınlamadılar akılda hangi soru kaldı ki doğru düzgün. İtiraza 25 TL demişler bunu Allaha havale ediyorum para istemek nedir? Kurum müdahale edecek mi acaba. Ben emeğimi geçtim bu kadar basitliğin için ya acaba kazandım mı demek istemiyorum böyle üniversite mi olur lisemi hazırladı bizim sınavı
-
@sonmaliyeci emin ol herhangi bi lise 600 kişinin gireceği bir test sınavını kuruş dahi almadan ve itirazları değerlendirerek 2 güne açıklar. Bu iş ranta dönüşmüş açıkça. Zaten 85 liramızı gaspettiler utanmadan saçma sapan sorularına itiraz için 25 tl istiyorlar itiraz için ne desem az.
-
Çok bariz emin olduğum 2 soru var hatalı birisi direk yazım hatası ama itiraz yönteminden hiçbir şey anlamadığım için itiraz edemeyeceğim .
-
Bende ilanda yazana istinaden 3 gün itiraz süresi var diye yazmstm geçenlerde sorular yayınlanmadan itiraz edilmesi bekleniyo yani. Kac kere aradım ulaşamadım bi türlü
-
Kim diyor 73 le kapattı diye , bulamadim
-
Bu sınava geçen sene isteyerek girmedim geçen sene mülakatlardan elenince gireyim bir kapı açılır daha belki dedim girdiğime pişmanım
-
@kuşçubaşıeşref Geçen sene mülakata mı kaldığınız hocam.Bu sene zorluk derecesi nasıldı sizce tahmini kaçla kapatır?
-
@fernando-reges göçe girmedim hocam başka mülakat için konuştum
-
Gecen yil sinirda gecenlere baktim hicbiri kazanamamis. Kurum mulakatta yazili puanina onem veriyo demekki