2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bence enflasyondan arındırılmış harcama gerçek harcama mantığı yanlış ya nüfus arttıp kişi başına harcama artmadiysa veya hizmette kalite artmadıysa.
-
Kpss ye de girdim ve puanım da iyi sayılır. Bu sınav beni kpss den daha çok yordu. Kpss'de sorulan şey netti. Buradaki problem ise soruyu anlamamak yani aslında 2+2=4 gibi kesinlikte olmayan sorular zaten tartıştığımız sorular. Birde ben 11 gibi aradim 2 gibi arayım tekrar demişlerdi. Az önce aradım açan olmadı. Ama oradalar eminim:) sık sık arayım arkadaşlar
-
Mesele zorluk kolaylık değil. Zor da bir kalitedir. Keşke zor olsaydı. Sorular net değil. Birden çok doğru şıkkı olan sorular var. Kesinlikle emeği ölçen bir sınav olmadı.
-
@alihazars Dolaylı-dolaysız farketmez ki devletin vergi gelirlerini azamileştirip üretim sürecine daha fazla katılması kaynak dağılımını etkinleştirir diye keskin bir görüş yok ki.Mesela klasiklere göre bu durum kaynak israfına yol açar
-
@fernando-reges ben de aynı şeyi söylemeye çalıştım zannediyorum
-
@atam2811 Biraz daha çalışsam geçerdim herhalde. Sınavda son 15 dk. sınıfın yarısından çoğu çıktı. Dediğiniz gibi içlerinden en zoru maliyeydi veya saçması.
-
Bu hafta açıklanırmı acaba
-
Arkadaşlar aybuyu aradım sınav soruları aciklanmayacakmış bugün sınav sorularına itirazın son günü ve hiçbir itiraz gelmedi dedi muhatap olduğum kişi bilgime göre sonuçlar haftaya açıklanacak dedi
-
@serdengecti Nasıl ya itirazı sonuçlar açıklanmadan önce mi yapacakmışız dün bir arkadaş 6 soruya itiraz ettim demişti kabul edilmemiş mi
-
Bi arkadaş 6 soruya itiraz ettim demişti nasıl etti acaba? Birde sorular ve aciklanmadan açıklanmadan biz itirazları sağlıklı olarak yapamayız ki üniversitenin aklına bu gelmiyor mu acaba
-
Arkadaşlar tekrar arayalım
-
Adaylar sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını sınavın yapılmasından itibaren 3 (üç) gün içerisinde, Genel Müdürlüğe yapabileceklerdir. Sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlar Genel Müdürlük tarafından en geç 3 (üç) iş günü içerisinde AYBÜ’yegönderilecektir. AYBÜ bu itirazların kendisine tebliğinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak Genel Müdürlüğe bildirecektir.
Diyor ilanda. İtiraz yapan arkadaş kuruma yaptıysa henüz gönderilmemiş olabilir.
-
Şimdi onca çelişkili soru var bazı sorularda yazım hatası var bunlar iptal edilmeyecek mi bi arkadaş 6 soruya itiraz ettim demişti
-
@ceteris Bilmiyorum bana öyle dedi evet o kadar çelişkili soru var ettim gibi yapıyorlar herkes memnun demek sorular yayınlanmadan itiraz etmesi de ayrı muamma
-
Arkadaşlar üniversite duyuru yayınlamış
-
Sınavın sona erdiğini 3 gün sonra fark etmişler
-
Bence bu aybu sınav sonuçlarını Okuyup göç idaresine vardı topu onlara attı :))
-
Acaba gerçekten sorulara itiraz yok mu
-
Ya arkadaşlar duyum bir şey? kaçla kapattı? ne zaman açıklanır?çok stresliyim
-
Su 73le kapatyi diyenler itiraz olmadan mi 73le kapatti acaba