2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@plansız kardeşim yazılı sınavda ki sıralamanın bir önemi var mı? öncelik tanınıyor mu ilk 45 tekilere.
-
@plansız Teşekkür ederim
-
@mehmet122 Nihai listenin başarı sıralaması yazılı sınav puanı ile sözlü sınav puanının aritmetik ortalamasına göre belirlenir. Dolayısıyla yazılı sınav sonucunda ilk 45'te olmak sadece puansal olarak avantaj sağlar.
-
@gençişsiz İlk mülakatın heyecanı bir başkadır ama siz yine de heyecanınızı kontrol altında tutmaya bakın tecrübeyle sabittir yoksa bildiklerinizi dahi anlatamazsınız. Gerilmeyin, "Ben elimden geleni yapıyorum, Allah büyüktür." deyip çalışmalarınıza devam edin. Mülakat anında da bunu hiç unutmayın.
-
Sorular zor görünüyor. Mevzuata çalışın denilmiş ama mevzuat dışı sorular gece gece terletti beni. Uykum açıldı valla stresten
Bu soruları eksiksiz cevaplamışsanız tebrikler. -
@plansız inşallah hocam sakin olmaya çalışacağım:)
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tamamen haklısınız -
@mehmet122 Hocam makas çok açık sayılmaz puanlar birbirine yakın mülakat performansı önemli. Dil bilen 1-0 önde başlar bence
-
Ben nedense insanı 10 dklık mülakatla değerlendirdiklerine inanmıyorum ama inşallah öyledir
-
başka var mı hatırladığınız soru ?uluslarası ilişkiler filan ne durumda çok soruyorlar mı
-
@gençişsiz Benim gibi kurum tarafından aranmayan var mı? Adres teyidi için arananlar vardı
-
@kapesese ben de aranmadım hocam
-
@gençişsiz Eğer arananlar çoğunlukta ise sıkıntılı bir durum değil mi bu. Yani içinde bulunduğumuz süreç belli zaten gizliden bi güvenlik soruşturması yapılmış olabilir mi çünkü normal şartlarda onay olmadan form vermeden hakkımızda araştırma yapılamıyor diye biliyorum
-
@kapesese hocam bilmiyorum güvenlik soruşturması formu istemediler ben de doldurmadım.
Adımız kesinleşen listede varsa sorun olmaz bence ama istersen yarın ara hocam -
@kapesese adres yazmayanları aramışlar.
-
@tuçiiii sıkıntı orada zaten ben de yazmadım adresi.
-
Merhabalar. Arkadaşlar ÇEKO mezunuyum . Zaten mezun olalı 2 sene oldu ve üniversitede öğrenilebilenler ortada. Bölümümle alakalı soru sorarlar mı acaba çeko mezunu arkadaşlar varsa daha önce giren cevap verirlerse sevinirim
-
Mülakat yerine yakın kalabilecek yer var mı acaba? Bilgisi olan
-
@aroma Utem 2.5 km karayollarının misafirhanesi 5km ben daha önce bir mülakat için Utem de kalmıştım orayı tercih ettim
-
TZOB otel var aradım tam karşimizda dedi
-
@aroma göç idaresinin hemen karşısında tzob akman otel var hocam bir bakın derim