2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
arkadaşlar ben sonlardayım , mülakat günü en son saat 18.00 olarak belirlenmiş, yani 10 da gidersem kac saat beklerim belli değil , ilk gün girenler tecrübelerini paylaşırsa ona göre hareket ederim, geçen yıl guyda da geç gitmiştim, illa 10 da orda olmak zorundasın diye bir şey yok
-
@atam2811 10 orda olmaz isen almıyorlarmış gibi konuştun benim ilk mülakatım pek bilgim yok bu konuda sadece mülakata girecek arkadaşlar hangi grup olduğu farketmez son sırada bile olsa erkenden orada olsunlar tavsiyesinde bulundum aslında aynı şeyi demişiz fakat sen birazcık coşmuşsun neden anlamadım
-
sıranız geldiğinde orda olmanız lazım bu kadar, guy mülakatında sıram geldiğinde zaten oradaydım
-
@aylin hocam ben orta sıralardayım mülakat gününe kadar unutmazsam bilgi vermeye çalışırım
-
@sev-ren tamam,teşekkür ederim
-
Mülakat vaktinizden 1 saat kadar önce orda olmanız yeterlidir arkadaşlar, o da her ihtimale karşı, benim tam ortadaydı mesela 11 de gittim 12 de aldılar, öğleden sonraya da kalabilirdi.
-
Arkadaşlar bu meslek anlatıldığı kadar sıkıntılı mı? Yani denildiği gibi haftasonlari ve bazen gecelere kadar mesai oluyor ve bu mesai ücretleri verilmiyor mu bu ve buna benzer sıkıntıların doğruluk payı nedir bilen var mı?
-
@gresham-t aynı şeyleri duyuyorum ama ne kadar doğru bilgim yok.
-
@gresham-t
Aslında skıntılı olup olmamasi çalisilan ile gore degisiklik gosteriyo. Hatta birime gore degisiyo diyebilirim. Bazi iller var ordaki arkadaslar gayet rahat. Bunlar genelde yakalama az olan iller. Bazi iller var ki ciddi anlamda yogunlar ama isi severseniz sknti olmaz diye dusunuyorum. Cok aktif bi is. Egitimler calistaylar vs. cok fazla. Bu acidan guzel. Hem olumlu hem olumsuz yanlari var diyebilirim. Izlenimlerim bu yönde. Herkese basarilar -
@1903bjk hocam peki mesai ücretleri verilmiyor kısmı ne kadar doğru?
-
@gençişsiz
Merkezde veriliyo. İlde de veriliyodur fakat dogru bilgi verebilmek acisindan ildeki arkadasara bi sorayim. -
@gresham-t hocam son promosyon da kazananlardanım.Göç idareleri şuanda daha iyi durumda.Kurulurken çok sıkıntı yaşamışlar.Özellikle malzeme masa oda sıkıntısı.Yeni olduğu için işleyişte zordu.Şuan bence güzel meslek.En iyi yanı dinamik bir iş. Çok farklı bir alan. Önü açık ve guzel bir çalışma ortamıyla eglenceli olabilir.Çalışacağınız ilde çok önemli.İstanbul da olursanız sıkıntı bitmez.Çok yoğun olur.Özellikle karadeniz tarafı ya da arada kalmış ufak iller çok rahat olur.
-
@1903bjk hocam sorup yazarsanız çok seviniriz sağolun.
-
@pareto_wilfredo @Antimülakat hocam mülakat soruları var mı sizlerde yardımcı olursanız sevinirim
-
@gençişsiz
İlden bi arkadaşa sordum. Aralık ayına kadar verilmis fakat şu an için yokmus mesai ücreti. Umarım tekrarda verilir. -
@1903bjk hocam çok teşekkür ederim cevabınız için peki sebebi ne olabilir mesai ücretlerinin verilmemesinin?
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar
-
Arkadaşlar bu daha önce paylaşılan mülakat notu çok tuhaf geldi bana sanki alakasız gibi bu sinava daha önce girip kazanan arkadaslarimiz yardımcı olursanız çok sevinirim mulakatta neler sordular daha faydalı olacağı düşüncesindeyim
-
2017 alımında paylaşılanları inceleyebilirsiniz arkadaşlar. https://forum.tercihiniyap.net/topic/687/i̇l-göç-uzman-yardımcılığı-2017/2741?page=138
-
Merkez göç alımı ile ilgili sayfayi da inceleyin arkadaslar benzer seyler soruluyo zaten.