2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Il gocu kazanirsaniz guy mulakatina girermisiniz?
-
@morand Normalde 2 gün geç gidince 2 gün geç çıkarsın da bedellide özel bir durum var mı bilmiyorum.Askerlik şubesinden yardım alabilirsiniz
-
Arkadaşlar Geçen sene mülakattan sonra kaç gün içinde açıklandı sonuçlar ?
-
@jan-vesely 12 Nisan mülakatların bitiş tarihi açıklanma tarihi 28 Haziran 2.5 ay gibi bir sürede açıklanmış geçen sene 20 kişilik liste 20 de yedek alımı olmuş
-
@jan-vesely Öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar tarihler belli olmuş.
Orada şöyle bir durum vardı; 14-15-16 Mayıs Merkez Göç mülakat tarihleriydi. İki listede ortak isimler vardı. Dolayısıyla değerlendirmeyi beraber yapıp her ikisinin sonucunu da 28 Haziran'da açıkladılar.Biraz da bekletmiş oldular kısaca. Bu sene maalesef Merkez ilanı gelmediğinden sadece İl Göç Uzm.Yard. kadrosu için bir değerlendirme yapılacak daha kısa sürmesi gerekir. Sadece geçen yıl 20 kişi vardı, bu yıl 45 kişi ama bu durum bence süreci çok fazla etkilememeli.
-
@plansız yani sizin soyleminize göre kardeşim bu iş Mart ayının içinde biter.
-
@atam2811 Buna ilişkin tahminde bulunmak gerçekten zor. Oransal olarak 4 katı kadar aday mülakata çağrılır, bu değişmez ancak 20×4=80 kişi iken sizin liste 222 kişi, mülakatlar 10 gün sürecek. Bunun değerlendirmesi de biraz uzayabilir ama bence iki ayı geçmemeli, en geç Nisan sonu Mayıs başı açıklanmalıdır. Tabi şuan yorum yapıyorum tamamen Kurumun süreci sonlandırma isteğine bağlı. İhtiyaç olduğundan uzatmak istemezler. Yine en erken 1,5 en geç 2,5 ayda süreç sonlanır gibi geliyor bana. İnşallah diğerleri gibi uzatmadan, hızlıca açıklarlar.
-
Güvenlik soruşturması mülakat sonuçları aciklanana kadar mı yapılıyor yoksa mülakat sonuçları açıklandıktan sonra mı arkadaşlar
-
Şu iki soruma bi türlü cevap bulamadim bilen varsa söyleyebilir mı? 1) Normalde ankara açılmıyor mu, açılıyorsa bu sene gelebilir mi? 2) Atama işlemi ve tercih onceligi nasıl oluyor kurum sinavi ve mülakat ortalaması mı alınıyor?
-
@gresham-t Burada bilgi var hocam. İller ve atama şekli vs.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gocilgoc-uzman-yardimciligi-meslegi-sinavi-ve-maasi-h3219.html
-
@gresham-t Ankara açılmaz diye bir şey yok sonuçta il göç idaresi müdürlüğü var, bir şey söylemek zor bekleyip görmek lazım atama işlemleri de dediğiniz gibi ortalama alınarak yapılıyor..
-
Arkadaşlar mülakat sonucu açıklandıktan sonra guv.sorusturmasi bekliyor muyuz yoksa hemen başlıyor muyuz bilen var mı ?
-
@plansız benim genel bir şikayetim bu mülakatta fazla kişi olması kurumla alakalı değil 4 katı fazla buluyorum hakkaniyete dibe indiriyor bence tabi bu konuda kuruma güveniyorum ama ben Max alınacak kadronun 2 katının mülakata katılmasından yanayım.ama kurum mesela yazılı sınavda çok daha fazla kişiye şans vermeli kendi düşüncem öyle 40kat bile olabilir . genel olarak bütün kendi sınavını yapan kurumlarla ilgili öyle düşünüyorum .hakkaniyet böyle daha üst düzeyde olur sadece kendi tespitim.
-
@fernando-reges var hocam bedellide de aynı durum. Sınav vs gidilince o süre ekleniyor.
-
@fernando-reges oyle yapacaz en son care. yapacak birşey yok
-
@albertcamus benim sorumun cevapları yok ama teşekkür edrim yine de
-
Takvim planlandığı şekilde işlerse Mayıs-Haziran döneminde işe alım sürecinin tamamlanması öngörülüyormuş. Atamalar en geç bu tarihlerde yapılmış olacaktır diye düşünüyorum.
-
@plansız alım yapılması muhtemel olan iller hakkında bilginiz var mı hocam ?
-
@aroma Henüz yok ama genel olarak süreçle ilgili bir duyumum olursa paylaşırım inşallah.
-
Elinde geçmiş mülakat soruları olan var mı? Benden bir hayır duası alır