2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Hala "neye göre belirleniyor, 5 dakikalık mülakata göre mi" tarzı sorgulamalar yapılması bana garip geliyor, tabiki 5 dakikalık mülakata göre değil bulduğunuz referanslara göre belirleniyor kazananlar, biraz realist olmak lazım arkadaşlar.
-
@alis Yazılı sınav ile burada verilecek puanın alakası yok hocam. Sitede nereden kaç puan verileceği yazılmış zaten. Sonucunda da ortalama alınıp kazananlar belli olacak. Puanlar arasında da çok büyük bir fark yok bazıları hariç
-
@fernando-reges keşke bu dediginiz gibi olsa en azından adalet sağlanmış olur. Bu 45 kişilik listenin büyük çoğunluğu sağlam referansı olanlarca belirlenecek geri kalan kısmı için dediginiz doğru olabilir
-
Puanları açıklanmıyorlar ki sadece kazananları ve yedekleri isim olarak açıklıyorlar diye biliyorum Hayırlısı olsun hepimiz için
-
Bugün şehrimde bulunan İl Göç İdaresi Müdürlüğü ne bakmaya gittim.2 metre beton duvarlarla çevrili.Duvarların da üstünde 1 metre demir korkuluklar vardı ve yeşil bir şeyle kaplanmış.Ayrıca büyük siyah demir kapıları vardı.Sonuç olarak binayı pek göremedim
Umarım herkes en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alır. -
Mülakatlara ekonometri bölümünden giren oldu mu ?
-
@gresham-t Hocam bu bize şeklen anlatılan benim şahsi fikrim değil. Artık kim nerede kimin hakkını yemişi kim ne kadar samimi bilemeyiz. Ben dışarıda başka içeride başka çok konuşan insan gördüm.Ama ben de -5, +5 veya -10, +10 gibi uygulamalardan yanayım.
-
@kaimoğlan farkettiniz mi bilmiyorum ama geçen alım toplam 4 gün sürmüş ve dikkatli bi inceleme yapınca şunu yaptıklarını farkettim.
- Gün girenlere toplam kontenjanın %35 ayrılmış
- Gün girenlere toplam kontenjanın %30unu
- Gün girenlere toplam kontenjanın%25
- Gün girenlere toplam kontenjanın %10 ü ayrılmış.
Ben son gün gireceğim ama yine de bu durum beni bi yerde rahatlattı bence torpil ihtimalini daha aşağı çekiyor
-
@kapesese Ben oranların torpille ilişkisini anlamadım hocam
-
Meslegin sikintili yonlerinin oldugu soyluyor kimileri
Meslegin ne gb sikintilari var acaba ? -
@yamanoglan Bence rotasyon sıkıntı. Arkadaşım çok katı uygulandığını söyledi. Guy yönetmeliğinde de rotasyon varmış ama il göçte uygulanıyormuş. Onun dışında yeni kurum, herkes genç o yönden avantajlı. Birde fazla mesaiden bahseden arkadaşlar vardı. Ne sıklıkta olduğunu onlar daha iyi bilirler.
-
@felix-felicis sgk'da kaldırıldı rotasyon. Aslında il göç çalışanları da bi şeyler yapmalı bu konuyla ilgili. Belki burda da kalkabilir.
-
@felix-felicis rotasyon zaten enbuyjk sikinti... digerlerinde rotasyon yok bunda var...
-
@gresham-t Ne olacağı belli olmaz. Kurum yeni. Bence de kaldırılmalı mantıklı değil yani. Dediğiniz gibi bir şeyler yapılabilir.
-
@felix-felicis torpille ilişkisi olmadığını anlattım bir ilişkisi var demedim belli bi oranla asil listesi belirlenmiş. Başarı sırasına göre bir kontenjan ayrılmış atıyorum ilk gün hep 80 üstü kişiler girmiş mülakata onlara toplam 20 kişilik kontenjandan %35 ini ayırmışlar ve ilk gün giren kisilerden toplam 7 kişi seçilmiş. 4 gün sürmüş ve her güne belli bi kontenjan ayrılmış bu çok önemli bence. Atıyorum 2. Ya da 4. Gün girenlerden hiç kimse listeye girmemiş olsa bi sıkıntı var diyebilirdik
-
@kapesese Şimdi anladım hocam. Dediğiniz mantıklı evet
-
Arkadaşlar yanımızda arkadaşımızda içeri girebiliyor mu ?
-
Evrak teslim ettiğimiz yer değil mi mülakat yeri emin olamadım da
-
@prebish Evet girebilir arkadaşınz, ailesi veya arkadaşı ile gelenler vardı.
-
@adam-smithh evet hocam yenimahalle çamlıca'da.