2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@moonlight ben de şunu söylüyorum sayı yüklü olursa ne yapacak gelemeyeceğini bile bile 45 kişi yine mi yayınlayacak buna inaniyormusunuz.
-
@moonlight üzülerek söylüyorumki ben onu 76 gün diye hesapladım 12 nisan-28 haziran arası değil mi?
-
@kamuporseleni evet hocam haklısınız , bir yanlışlık olmuş ben dikkat edemedim
-
@moonlight Kurumların koordine olmaması konusunda aynı fikirdeyim ama komisyon çoğu kişiye beklediğin mülakat var mı diye sordu. Çok kişiden de aynı mülakatı bekliyorum cevabını almışsa bu durumu dikkate alabilirler
-
Arkadaşlar söz konusu alım Guy-Dguy-İl Göç değil de Merkez Göç-İl Göç olsaydı kurum mükerrerliliği geçen yıl olduğu gibi önlerdi.
Bekliyor oluşumuzun süreci mükerrerliği önleme gayesinden ziyade kurumun kendi yaptığı soruşturmanın titizliğinden kaynaklanıyordur. Çünkü mükerrerliği önleme şansları yok yani Göç İdaresi tek başına önlemeye çalışsa dahi olmaz Gelir İdaresiyle koordine halinde olursa belki ama 2 ayrı kurumun bu hususta ortak hareket edeceği ihtimali çok düşük
Ne zaman açıklanacağına dair hiç duyum yok mu gerçekten buna şaşırıyorum hiç ses yok
-
@aristotales ben de buna şaşıyorum cidden ufacık duyumun bile olmadığı tek başlık bu olsa gerek
-
@tezantitezsentez hocam @paretowilfredο üstad kurumda yeterlik sinavinin olduğunu ancak bunun asıl bekletme sebebi olmadığını bu ay sonuna kadar aciklanmasini beklediğini aciklanmamasi durumunda tekrar sorusturacagini soylemisti. Ancak son durum nedir ben de çok merak ediyorum
-
@gresham-t teşekkür ederim cevabınız için . Ben sadece bu mülakatı bekliyorum biraz fazla bel bağladım sanırım sabırsızlanıyorum açıklansın diye ama tabi ki sonu iyi olsun her şeyden önce
-
@tezantitezsentez bel bağlamakta yalnız değilsin
-
@atam2811 hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bana da başka mülakat bekleyip beklemediğim soruldu bu güne kadar açıklanmadıysa guy dguy sonuçlarını beklicez gibi
-
Bir Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bir de seni bekliyorum. İkinizde de tünelin ucu karanlık
-
Yarın açıklanma şansı yüzde kaç ?
-
@regresyon hocam ben önümüzdeki hafta açıklanabilir diye hissediyorum ama hissediyorum yani duyum falan değil
-
Hadi insallh :))
-
- Gün ve açıklanmıyor bizdeki de şans mi
-
İçeriden bilgi alabilsek keşke
-
Hepimiz disardakilerdeniz
-
@regresyon arkadaşlar uzmanların yeterlilik Sınavları açıklanmadı 5. promosyonun tasra-merkez sınavları açıklanmadı.Genel müdürlük biraz yoğun bu ara.Tahminim 1-2 hafta içinde açıklanacağı.
-
@xxxkara Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Aklıma takılan şu; Bahsedilene göre bizim listelerimiz belirlenmiş ve sorusturmalarda sona gelinmişken o sınavların açıklanmaması bizi neden olumsuz etkiliyor ? Bir fikriniz,bilginiz var mıdır ? Aydınlatılmaya ihtiyacımız var