2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@gresham-t arkadaşım nisanın 2. haftası açıklanması öngörülüyor dedi umarım uzamaz artık.
-
Çaresiz bir haber beklemedeyiz..
-
Bu hafta açıklanır mı
-
Guy mülakatından önce açıklanır umarım
-
Yarın kurumu bi arayalım mı arkadaşlar
-
Bu hafta ici aciklanir insallah ve daha onceki aciklanma ihtimallerini goz onunde bulundurursak buyuk ihtimal.Ama kurumu aramak mantikli bence de
-
@paretowilffredo hocam bir durumumuz var mı acaba bu hususta
-
@guymağduru, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Durumunuz:)
-
Durumunuz:)
Duyumunuz:) yazamadım bir türlü:)
-
Arkadaşlar dguy bu hafta aciklanacak diyorlar bize yansıması nasıl olur fikriniz nedir
-
Sayfayı canlandirmak gerekiyormuş
Kurumu aramak hususunda bir sonuç elde edilemiyor. Personel Daire Başkanlığını aradığımda malesef telefona cevap vermiyorlar.
-
@duygu55 etkisi olacağını sanmam asil ve yedek liste hazırdır bence gvs hariç yani dguyu bekleyip şekillendirmezler zaten ikisine giren üç beş kişidir max
-
@sword00 gvs hariç derken gvs zaten bu süreçte yapılmadı mı il göç için?
-
@gresham-t hayır atansanızda devam edicek gvs süreci diye biliyorum kaldı ki belge vermedik biz gvs için diğer kurumlarda aylarca sürerken bu süreç ilgöç için bir ayda tamamlanması beklenemez ön Bilgi alınmış olunabilir bu süreçte belki kurum tarafından
-
DGUY un önce açıklanması daha isabetli olur.Ben DGUY a da girdim önce orayı kazanırsam burdan feragat ederim.İki yeri de kazanan 15 20 kişi dahi olsa bu ciddi bi yer işgali anlamına gelir.
-
@sword00 3-5 kişi mi? Dguy da 600 aday var guy da 1300 aday var ayrıca bu ikisi özlük haklarından dolayı daha tercih sebebi sence bu kadar adayın içinde 1300 kişinin için de il göç de 3-5 gibi olma ihtimali var mi
-
@metehan kesinlikle katılıyorum
-
Şu gvs mülakat öncesi yok efendim mülakat sonrası yok atandiktan sonra yapılacak söylemleri valla başımı döndürdü artık... Yani mülakati gvs ye eşitledik herşeyı ile .. Atanmayı ve mülakata hazırlamayı es geçip gvs ne olacak moduna girmek üzereyim. İyi niyetli olalım
-
@sword00 siz il göç mülakatina girdiniz mi
-
@duygu55 tabi bizim yapacağımız bir şey yok bu sınavları yöneten komisyonların ilk taşra uzmanlığını kazanan birinin daha sonra merkez uzmanlığını kazandığı taktirde gideceğini düşünüp ona göre boş yere listeyi işgal etmemesini düşünmesi gerek .