2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@duygu55 benim girdiğim gün hiç kimse dguy beklemiyordu konuştuğum guy için bişi demedim zaten.
-
@duygu55 girdim
-
İçişleri Bakanının değişme ihtimali süreci uzatır mı
-
@ceteris boyle bir soylem mi var Degisecegi yonunde?
-
@yamanoglan https:// www. milligazete. com. tr/ haber/ 1942403/suleyman-soyluyu-bekleyen-buyuk-tehlike böyle bir haber var ama doğru mu bilmiyorum
-
Merhaba arkadaşlar, ben de dguy guy bekliyorum
-
Geçen yıl kurumun Asil 20- Yedek 20 olarak açıkladığı listede sanıyorum sıra 19. yedeğe kadar gelmişti.. Haliyle bu yıl bu durumu göz önünde bulundurmalarını beklemek mantıken uygundur. Ancak ne şekilde bir tasarrufta bulunulur orasını sonuç açıklanınca görmüş olacağız.
-
Kurumu arayan oldu mu bugün arkadaşlar?
-
@sword00 ben dguy il göç guy üçüne de kaldım ve benim gibi birçok kişi olduğunu biliyorum
-
Ben dguy,guy, sayistay,ic kontrolör mulakatlari sonucunu bekliyorum. Kafayi yemek uzereyim. 6. Senem bunaldım. Referansim da yok.
-
@sadecesen sıkıntı yapma artık herkes kafayı yediği için dikkat çekmiyoruz
-
Görünen o ki yedeklere kalmak bile çok önemli ve yedeklerin hemen hemen yüzde 70ine sıra gelir gibi gozukiyor.
-
Arkadaşlarım sizden sadece şunu rica ediyorum duy un açıklanacağı yönünde haberler var.Kazanan arkadaşlar lütfen ıslak imzalı bir feragat dikekçesi kuruma yollasın bir dilekçe yazıp göndermek kimseye bir şey kaybettirmez ama inanın son umudu burası olan insanlar var.Allah kitap aşkına geçirdiğiniz işsiz günler hattına bunu yapın.
-
@duygu55 keşke olsa da dguy feragat etsek hocam .Dguy un açıklanma tarihine de rivayetler eklendi malum umarım beklediğimiz gbi guy öncesi ya da göç öncesi olur
-
@duygu55 oyle bir durumda tabiki bende feragat ederim kimsenin hakkina girmek istemem.Hak eden herkes ki bu forumdaki cogu kisinin hak ettigine inaniyorum guzel yerlere gelsin bir nevi iibf dayanismasi diyebilirim bu duruma :))
-
Kurumu arayan var mı
-
@ceteris @Gresham-T Aradım fakat maalesef telefona yanıt vermiyorlar. Eğer görüşmüş bir arkadaş varsa bizi bilgilendirmesini rica edelim
-
@kapesese dediğiniz gibidir hocam ben kendi mülakat günümden çıkarım yapmıştım umarım en fazla kişinin atanacağı şekilde sonuçlanır tüm kurum mülakat süreçleri
-
Bu mağduriyetin tek sebebi maalesef DGUY ve GUY mülakatlarının olması gerekenden 2-3 ay geç yapılması.. Mülakatı kazanan arkadaşlar şimdiye çoktan GUY ve DGUY kadrolarına atanacaktı ve il göç mülakatına girmeyecekti ,, il göç mülakatına giren sayısı 230 küsür değil en fazla 100-150 arası bir şey olacaktı ,, 45 asil 45 yedek herkes bayram edecekti .. Ama maalesef uzadıkça uzadı .. Bunda da bir hayır var diyelim.
-
Ne zaman açıklanacağına dair duyum alan var mı