2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Nisan 15 kadar açıklanir büyük ihtimalle geçmiş alımlara bakılırsa
-
@swezy1919 tamamen tahmin ama bana nisanda açıklanır gibi geliyor sebepsiz yere
-
İçişleri Bk yaptığı mülakatları genel itibariyle 55 günde açıklıyor (kaymakamlık,içişleri Uzman yrd vs) .. geçen sene il göç 66 günde açıklandı ama onda göç ün de etkisi ver diye umuyorum.. bence yine en geç 50-55 günde açıklanacak yani 15 Nisa’na kadar , hatta seçimden sonraki ilk hafta bile olabilir
-
Seçime kadar aciklansa keşke
-
Tam açıklanmalık bir gün
-
Nedense cuma ve pazartesi günlerinde açıklanma ihtimali diğer günlerden daha fazlaymış gibi geliyo
-
Tam açıklanmalık saat
-
@kaimoğlan Siz sabah yazınca kuruma sordum onların tavrından pek elle tutulur bir bilgi alamayacağımı anladım Ser verip sır vermiyorlar
-
Açıklanma tarihiyle ilgili bir duyum var mı?
-
Bugün 40. gün , en çok 15 gün sayın arkdaşlar 10-15 Nisan arası açıklanır
-
@moonlight duyum mu tahmin mı hocam
-
@guymağduru tahmin Hocam , içişleri mülakat açıklanmasını 50-55 güne stabilize etti son yıllarda kaymakamlık uzmanlık vs
-
70 kusur gündür kontrolörlük açıklanmıyor hocam:)
-
Bende önümüzdeki hafta açıklanacağını düşünüyorum çünkü geçen sene de seçimlere denk gelmiş 4 gün sonra açıklanmış seçimlerden. Soruşturmalar tamamlanmıştır İnşallah
-
Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum eğer nisan ortasında açıklanırsa il tercihi yapıp işe başlamak tahminen ne zamanı bulur?
-
@moonlight Vay be 40 gün ne ara geçmiş farkında değilim.. Bende aynı şekilde düşünüyorum
-
İçişleri kontrolörlüğe 73. gün oldu açıklanmadı İçişleri 45-50 güne açıklaması olayı burada biraz sıkıntıya düştü gerçekten. Ama seçimden sonra hem burası hem de diğerleri açıklanır gibi inşallah
-
Gecen sene aciklanma suresi merkez goc ve il goc uzman yardimciliklari birlikte aciklanacagi icin bildigim kadariyla 2-2.5 ayi falan bulmustu.Bu sene ise tek alim oldugu icin Nisan ayinin 15'i gibi aciklanir diye dusunuyorum bu surec uzun gibi gozukse de sonunda vuslat varsa ozlemek guzeldir.Insallah hayirli ve umutlu sonuclar aliriz.
-
Bu hafta açıklanır mı dersiniz?
-
@gresham-t onu bilmiyorum ama sitedeki son duyuruyu görünce heyecan yapan çoktur benim gibi:)