2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@feritonuroztas Tahminim 85 e kadar duser yonunde ama umarim dediginiz gibi olur tam da ilanlar konusunda umutsuzluga kapilmisken
-
farklı puan türlerinden hangisinin sıralaması yüksekse onu mu kabul ediyor yoksa puana mı bakıyor??
-
bu ankaradaki notlar icin nasil iletisime gececegiz? bir ay cok kisa bir sure bir hafta once de bilisim sinavi var. kafada deli sorular.
-
Yazılı sınavın seviyesi nasıl acaba bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
@vaveyla hangi puan yüksekse o puanla başvuracaksınız sıralamaya bakılmıyor
-
Arkadaşlar mezuniyet belgesi ile başvurabilir miyiz bilginiz var mı ?
-
@glskpss gecen alım 400 kişi cagrılmıs 87 ye dusmus sahsi fikrim 900 kişi cagrılmısken 85 altına kesın dusecegı ama ne kadar olur bılemıyorum. Hakkımızda hayırlısı..
-
@beveridge-eğrisi internette akfon kitap ankara diye aratın. Telefonla görüşürseniz onlar kargoyla gönderirler size
-
85 lirada sınav ücreti alıyormuş. Çıkmış ilgoc sorulari elinde olan var mi? Ona göre basvurucam bende
-
@pawnex bende tam bunu soracaktım. İnşallah mezuniyet belgesi kabul edilir. Yoksa bir de noter parası çıkacak cepten ️
-
Mülakat tarihleri bile açıklanmayan guy,dguy yüzünden puanın çok düşmeyeceğini düşünüyorum. Bddk için puanı geçen seneye kıyasla sınırda olanlar da başvuru yapacaktır. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bu sınav çakışmalarını huy edindiler iyice.
-
@baelish, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar sınav tarihi 23 Aralık gösteriyor. İlan tarihine çok yakın değil mi ? Genelde öteki kurumlar ilan verdikten 2 ay sonra sınav yapıyorlar da ondan soruyorum.
Yani hocam 1 ay önceden haber vermek nedir ya.Yine de hayırlı olsun
-
İlgöçle sadece murakıplık çakışıyor arkadaşlar diğerleri tek gün. Tabi yol ve o tempo zor olur o ayrı
-
Ben de 85.88 ile basvurmicam. Bekleyen,isteyen herkese hayırlı olsun. Bana sıra gelir mi demeyin basvurun arkadaslar. Hem denildiği gibi bddk sınavı da var.
-
@feritonuroztas 2017 ve 2018 p48 puanları 81 olan sıralaması 4000-4100. ancak şöyle bir fark var. 2017 sınavının yapıldığı ay guy kaymakamlık ve üst kurulların sınavı vardı. kpss'ye giren bir çok kişi 2017 puanını kullanmadan atandı. o sebepten guy puanları da dip yaptı. bu sene geçen sene kadar düşmeyebilir ancak sınavın bddk ile çakışması da düşmesi için bir etken. yıllardır içindeyim bıktım şu hesapları yapmaktan. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@872 tskrler iyi niyetinizle bilgilendirdiginiz icin
-
@bydaler rica ederim hocam.
-
kpss den sonra hiç çalışmadım. şimdi başlasam yetişir mi ki?
-
6 gün sonra idari yargı sınavı ve bddk ile çakışması puanları etkileyebilir...Eğer bu sınava daha önce hazırlanmamış olanlar açısından bddk hakimlik sınavına hazırlananlar için boşuna bilgi kalabalığı olabilir ve sıkıntı olusturabilir. Çünkü sınav geniş bir mevzuat bilgisi istiyor..Sınav Ocak sonu gibi olsaydı çok iyi olurdu.Bu kadar kısa sürede sınav yapılması iyi olmadı..
-
@mrtvrt bende de aynı dert var