2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
uygun fiyatlı otel olur, öğretmen evi olur
-
@morand karayolları genel müdürlüğünün misafirhanesinde dışardan da kalınabiliyor diye biliyorum. Oraya bir bakın isterseniz.
-
@morand tedasin misafirhanesine bakin hocam gayet uygun
-
@morand orman genel müdürlüğüne de bakabilirsiniz hocam.
-
@morand hocam bulabilirseniz hostel de olabilir uzun süreli kalacağınız için daha uygun olabilir
-
internette aradım bulamadım. bundan önceki 70 kişilik ilanlarda kurum yazılı sınavı kaçla kapatmış bilgisi olan var mı?
-
@beveridge-eğrisi son 20 kişilik alım 76 doğru ile kapattı.
-
arkadaşlar il göç e başvuranların büyük kısmı aynı zaman da muy veya duy vs ilanları bekleyenlerdir diye düşünüyorum.İl göç listesine giren ya da girmeyen arkadaşlar etkinliklere duyarlı olalım ilanlar çok az ve herkes bekliyor ihtiyaç olduğu söyleniyor hep fakat gelmiyor ilanlar bu konu da duyarlı olalım
-
@tolga80 ey gidi şu an Dguy ve Guy mülakatları yapılmış olsaydı bu sınava başvuranlar açısından da ne kolaylık olurdu. Bu mülakatlar gelmediği sürece, yeni gelecek her ilanda yüksek kapama riski yüksek
-
İlgocte tanıdığı olan duyumu olan yok mu
-
Şu sınavda mülakata kalan kazanır bence arkadaşlar eğer başka mülakatı yoksa. Çünkü guya, dguya, kaymakamlığa gidecek çok insan olacak ve bu sınav nimet bence
-
elden teslime eder arkadaşlar, oradaki görevliler ne söylediler, kaçla kapatır acaba tahmini olarak.:????
-
@çölkaplanı evet ya hepımız bunu merak ediyoruz.
-
Sistemde 14ü yazıyor
-
Cuma günü belli olacak ama çok merak ediyorum bende keşke evi yakın olan biri gidip sorsa belki bisey söylerler
-
Sınav yerine dair kesin bi bilgi var mı acaba ?
-
@aroma Aksilik olmazsa Etlik yerleşkesinde olacağı söylendi.
-
Arkadaşlar kazandıktan sonraki atama işlemindeki sisten tam olarak nasıl işliyor bilen var mı? Mesela 5 bolge içinde atıyorum 2.bölgeden bi yere de atanabiliyoruz dimi?
-
hadi be kardesim aciklayin girip giremeyecegimizi ona gore yolumuza bakalim bizde
-
@gresham-t Mülakattan sonra şehir listesi belli oluyor sanırım, yazılı ve mülakat puan ortalamasına göre de tercih listesi yapılıyor diye biliyorum.