2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
keşke kaçla kapatacağı konusunda az da olsa bilgi sahibi olabilsek en azından kapatma aralığını bilsek bile o bir fikir oluşturabilir.
-
BDDK ya az kişi başvurmuş diyolar bu igoce çok kişi başvurduğunu gösterir mi ::(
-
Maalesef öyle hocam.. Geçen hafta elden teslim ettim, 85-86 bandında olur diyorlardı şimdi ne durumda bilemiyorum. Artık herkes bir yerlerden bir an önce başlamak istediği için daha mantıklı olan seçimler yapıyor.
-
Elden başvuru yapmıştım. Başvuru yaptığım gün sorduğumda 1200 civarında kişinin verisini girdiklerini,düşse düşse 85'e düşeceğini söyledi görevli kişiler. Tabi belli olmaz ne olacağı çünkü geçen seneden de mülakat süreçleri tamamlanmadığı için birikim var.
-
Kendi capimizda analiz yapsak burda kim hangi puandan basvurdu o puan turunde siralamasi kac tarzinda fikir edinebilir miyiz ?
-
isterseniz biz bir puan ve siralamalarimiz yazalim az cok fikir sahibi olabiliriz. ben p16 ile basvurdum puan 87.18 sıralama 1415
-
@ragnarnurkse Cuma açıklanacak hocam nasılsa. Buradaki sayımızdan anlamlı bir veri çıkmaz.Ama şöyle bir anket koyalım bakalım ne çıkacak:
https://www.strawpoll.me/17031410 -
@onuktekin aynen boyle bisey olabilir hocam sagolasin
-
@nairu oovv o siralama ne hocam bende p 26 ile basvurdum 85.67 siralama 602 umitliydim ama suan umidim bitti sayilir.bide yabancilar kanununa,pasaport kanununa falan baktim bosuna
-
88 ile basvurdum gelir herhalde.
-
@ragnarnurkse p16 ve p21puanları yuksek sıralamalar dusuk üstad p21 86puan sıralama 2200lerde
-
p21 85.26 ile başvurmuştum zaten ümidim yoktu ankete bakınca tamamen yıkıldım. İndirdiğim mevzuatın dosyasını filan sileyim ben
-
@smithayran siralamaniz kac hocam
-
@smithayran anket verisinden anlamlı bir sonuç çıkmaz hocam. İki gün kaldı açıklanmasına bırakacaksanız açıklandığında bırakın. 100 kişi bile etmedi ankete katılan sayısı.
-
@nairu 2894 hocam
-
@ragnarnurkse puan türündeki sıralamanızın bir önemi yok. Sekiz puan türünde başvuru alındı.
-
@onuktekin hocam umarım 85 altına da düşer ama puanlar yüksek ve ortam da karışık olunca umut kalmıyor insanda ama inş yeter puanım. Cuma mübarek günü beklicez artık:)
-
listeye giremeyenler üzülmesin muy ilanı gelirse onlar içinde moral olur etkinliklere destek verelim
-
@onuktekin siralamalarin onemi yok puana gore siraliyor kurum biliyoruz kardesim benim ama siralamalari dikkate alinca daha anlamli bi sonuc cikarabiliriz diye dusundum
-
P21le basvurdum 86.1 siralama 2300 kusurlerde