2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Benim puanım buna yetiyor ama 85 alan bir arkadaşımın da bu sınav için tereddüte düşmesi çok üzücü.Guy ve Dguy mülakat tarihi bile belli değil çoğu arkadaş buna da başvurmuştur.Onları suçlamak adına demiyorum yanlış anlaşılmasında hiçbir fırsat eşitliği yok..Kural yok,belirginlik yok..Önümüzde yine bir seçim var Mhuy için önemli bir fırsat bizim için de öyle
-
@onuktekin 85 altı puan yok. Bu durumda beklemeyelim bız. Şu acıklanmayan mulakat tarihleri bu sınavı bu kadar yuksek kapattıracak. Herseyin belirsiz olması cok sacma. Ve basvuranlarda haklı . Cunku belirgin olan bırsey yok. Adam 88 le ıkı mulakat beklıyo ve basvurdu. Bızım surecin her zaman ki kötü yanı...
-
Maalesef bu süreçler uzadıkça buralar da yüksek kapatacak. Ptt ya da ysk açıklanmıs olsaydı başvurumu geri çekecektim.
-
Açıklananlar da işe yaramıyor. Ziraati ve ptt gişeyi kazanlar buna da başvuracaktır.
-
@tükendikagrubu guy,dguy mülakatları açıklanmış olsaydı daha farklı olurdu. Başvuruya gittiğimde 82,83 alan başvurmasa da olur dedi konuştuğum görevli. Temennim düşmesinden yana ama bu bilgilerle beklentim 85 ile kapatabileceği. Hayırlısı olsun artık.
-
Kalacak yer arayanlar şuralara bakabilirler:
Tedaş,Dsi,Karayolları,Teksif,Tapu kadastro,TMO,TKİ Türkiye Taş Kömürü misafirhanelerine ve Başkent Öğretmenevine bakabilirsiniz. -
@onuktekin aynı şeyi düşünüyorum bende.
-
@kurwa Esenboğa dan sınav yeriçin ne kadar sürer ki ?
-
Arkadaşlar eğer ysk ve ptt açıklanırsa puanlar düşecektir, umarım çok geçmeden açıklanır
-
@politics06 bu cuma son zaten artık etki etmez kardeş onlar.
-
@çölkaplanı insanlar başvurusunu çekince düşer.
-
@onuktekin bende diyorum ki başvuru çekmek için artık çok geç. çünkü sadece 2 güzel kaldı
-
@çölkaplanı çekilir sorun olmaz.
-
arkadasimizin yaptigi ankette 85uzeri 200kisi oldu bile.sanirim 85altina dusmeyecek
-
Arkadaşlar yabancılar ve uluslararası koruma kanununda 5. kısım mülga edilmiş. sorumlu değil miyiz yani ?
-
@hustundag 4 Sayılı CB Kararnamesi 158-167. maddelerde düzenlendi o kısım. Kılavuzda sorumlu olunan konular arasında yazan CB kararnamesi kısmı yani.
-
@mtkmn teşekkür ediyorum
-
Bu gün kaç gibi belli olur arkdaslar
-
öğleden sonraya kalacak sanırım
-
@ekonomist Hocam bu gün açıklanacağı kesin mi?