2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
87,6 idi puanım gelmemiş. Vay arkadaş.
-
anlaşılması zor süreçler yaşıyoruz ....
-
şu sınava girecek bende dahil 88 puan ve üstü alanlar taşra uzmanlığı için yarışıyoruz. 73 ile vmy olunan dönemden bu dönemlere. A grubu can çekişiyor ve git gide tükeniyoruz. İçim şişti resmen.
-
Üzdün bizi ilgöç
-
Açıklandı 87.77798
-
Beyler liste hani nerede açıklandı
-
Okadar saçma ki şu sistem listedi çoğu kişi başka yerlerden bişey bekleyenler bürokrasi hız kazanmadığı sürece 87 ile taşra uzmanlığı için yarışırız
-
86 taşra uzman yardımcılığına yetmiyor bu sınava da böyle el salladik inşallah 'konuları yetistiremedim, canım girmek istemedi ' gibi benzer sebeplerle sınava girmemezlik yapmazsiniz
-
-
87.7 puan alan adam neden taşra uzmanlık yapsın ki.Elbet kurumdan gitmek için başka ilanlara da başvuracaklardır.Bizim için şu ilanın inan hiç bir faydası olmadı.
-
il göc bile 87.77 ile kapatıyorsa bundan sonraki gelecek ilanların vay haline.. Gerçekten işimiz çok ama çok zor.
-
Bu yil alan puanlari gerçekten uçmuş
-
@eomer Herkes bir an önce bir yerlerden başlamak istiyor artık hocam. Memlekette idealist olunacak bir ortam maalesef kalmadı. Haklısınız fakat durum böyle.
-
@alfredmarshall, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
2016'da göçe girmiştim. O zaman da bu tarz baya yüksek kapatmıştı. Yeni bir durum değil.
-
@eomer Bu 3 sene öncenin bakış açısı artık hocam. Baska kuruma gitmek için ilana ihtiyaç var zaten. O da artık YOK. Diger bir husus 85 üzeri puanın dil ile taclandirilmadan bir ehemmiyeti yok.
-
Ben artık guydan korkmaya başladım. Yeni bir alımda 85 üstü kapatır diye korkuyorum yeminle.
-
Yazık bizi bu hallere düşürenler utansın. Kurtlar sofrası gibi 45 kişilik ilan parçalandı.
-
@best_effort 20 lik alim ile mukayese yapiyorsaniz cok da mantikli degil bu. Bu durum yeni bisey yani. Bu yil kadar yuksek olmadi hic.
-
@best_effort dogru hocam biliyorum. Ama beklenen daha düşüktü. Beklenti bu yöndeydi
-
@mbguy ben de artık bddk’dan korkmaya başladım.