2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@stradivarius Hocam doğru söylüyorsunuz Estağfirullah haddim değil demek ne demek. Tecrübelere ve tavsiyelere her daim değer veririm. Ben sadece hadi oldu ki ikisi aynı anda denk gelirse birinden birine giremem insanların hakkına girmeyim diye başvurmadım açıkçası. Ama sistem maalesef bunlara itiyor artık beni. İlk kurum sınavı başvurumdu. Artık daha tedbirli olacağım.
-
Bu iş iyice çığrından çıktı egerki dguy guy gibi ve diğer alımların mülakatları ve işe başlatmaları acilen yapılmazsa bu puanlar düşmeyecek kendimden örnek veriyim dguy ve guy mülakatı bekliyorum kpss ye tekrar girdim bu sene acılan sınavlara muracat ediyorum mecburen yani demem o ki bu süreç böyle devam ederse bu sınavlara hep aynı kişiler gireceğiz ve belki kazandığımız 3 5 kurumdan birini tercih edecez Yap su mülakatlarıda bizde rahatlayalım insanlarında önü açılsın
-
@stradivarius cok haklisiniz ancak bir terslik var hangi bolum mezunu bizler kadar işsiz kaliyor kamuya girebilmek icin.X kisisi okudugu bolumu bitirir bir kez girer kpssye ve olumsuz olirsa ozele yomelir olumlu olursada atanir.Bizde cok farkli kpss kurum sınavi mulakat guvenlik sorusturmasi derken minimum 2 yilimiz gidiyor.Cok sacma seyler yasıyoruz gencler halimiz cok kötü.
-
Puanlarla sıralı listeyi koymuşlar. Gireceklere hayırlı olsun. Bddk sınavına girmeyecekler sinav@bddk.org.tr ye e-posta atıp başvurularını geri çekebilir.
-
@zenginmemur şimdiki aklım olsa fizik dersini anlayabilmek için kendimi parçalar ve bilgisayar mühendisliği okurdum. Asla iktisat fakültesi gibi bir yanlışa düşmezdim.
-
@onuktekin nereye koymuşlar?
-
@stradivarius kesinlikle su kadar emek verdigimizi fizik kimya biyoljiye verseydik cok daha iyi yerlerde cok daha iyi yasam standartlariyla karsi karsiyaydik.
-
-
Su listeleri bakılsa acaba dguy guy kazananlara il göçte kaç kişi ortak yapılsaydı mülakatlar 80 bile düşerdi taban ama kimin umrunda kimsesiz ibf
-
@onuktekin pardon ben bddk açıklandı sandım. Kafa gitti iyice
-
Emin olun o listende Dguy ve Guy bekleyen cok kişi var. Bende dahil. Ama ne yazık ki süreçleri öyle bir uzattılar ki artık iş çığrından çıktı.
-
@gannicus aynen kardesim yarısindan fazladır
-
Yorulduk beyler ya, valla tükendik ne bileyim
-
88-92 puan arası yığılma korkutucu.Bu puan grubu önümüzden çekilmediği müddetçe biz 85 puanlılara ekmek yok.Onun için mülakat sonuçlarının açıklanması için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Site yöneticileri bu işi organize etmeli.
-
İste kardesim ben girmedim o sinava ben kazanamadım banane dememek lazım birlik olmak lazım o kazananlar böyle diğer sınavlarda karşısına çıkacak herkesin
-
Siyasi tarih 200 soru cevap
https://yadi.sk/i/qc5E8BoETFUfWw
Siyaset bilimi 400 soru cevap
https://yadi.sk/i/jJDiF6Nve6F1WQ
Uluslararası hukuk -ilişkiler-tarih 160 soru cevap
-
87,76831 ile giremiyorum.Eger sınava zevk için başvurup da gitmeyecek olanlar varsa hakkımı helal etmiyorum.
-
Devlet guy ve guy yaktı hepimizi. Mülakatları bu kadar uzun sürmeseydi 2000 kişi çıkacaktı aradan. Guyu kazanmış kimse il göçe gitmeyecek sonuçta
-
Beyler Twitter’da tag falan satın alalım Yoksa yok olup gideceğiz cidden
25 bin sağlık ataması, Dib 10 binlerce atama, İçişleri 10 binlerce polis ve bekçi alımı yapıyorken biz taşra uzmanlığına 87 ile giremiyoruz
Lütfen organize olalım 3,5 atalım İbana tag alalım -
Nasıl ya aynı gün 2 sıınav varsa ikisine de başvurmak mı gerekiyor hangisini istediğin bellidir hangisine gireceğin bellidir il göç muvafakat vermiyormuş başka yerlere 100 puanla başvuran arkadaşlar mağdur olmazlar umarım