2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Listede olmama rağmen canım sıkıldı çok yüksek gerçekten. Sekiz farklı puan türü olması da bunda etkili oldu. Sınava girecek arkadaşlara başarılar.
-
@gkhn-gnr söylemek istediğimi tam anlamadınız hocam ben zaten destek oluyorumetkinliklerde demek istediğim niye bu kadar suskunlar
-
Dostlar kendi adıma bu konu başlığında daha fazla yazıp sınava girecek arkadaşların hakkına girmek istemiyorum. TAG ve Gazete ilanı için bu işlerden anlayan bir arkadaş başlık açarsa elimden gelen desteği vereceğim.
-
Arkadaşlar cidden organize olup tag açalım. Sesimizi kimse duymadıktan sonra buralarda yakınmanın pek bir anlamı yok. Bu tag açma ve para toplama olayına bir arkadaşımız öncülük etsin. Bizler de üzerimize düşeni yapalım.
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@gannicus dua edelim de ilan falan gelmesin. yoksa yine çok yüksek kapatacak
Aynen öyle bencede şuan Dua edelim Mülakatlar Tamamlanmadan Hiçbir ilan Gelmesin Yoksa Durum Çok daha Vahim Olacakk..
-
87 ile eskiden 10 sınava rahat girerdin şimdi il göçe bile girilmiyor.guy ve dguy mülakatları açıklansaydı yine en azından 83 84 leri görürdü.
artık etkinlik olmazsa imkansız ilan gelmesi. -
@ismlcinn twitterda iibf derneği isimli kullanıcı hesap bilgilerini paylaşmış
-
@elisa bu dediğin doğru evet ama bi yerden başlanmalı sonra katılacaktır insanlarda bu guy dguy vmy sürecinde bi kaç arkadaş vardı para toplayıp gazete ilanı veren bi başlık açılsa onlarda yardımcı olacaklardir
-
Sınav nerede olacagına dair fikri olan var mı etlik kampüsünde mi?
-
https://twitter.com/muhammedbg28?s=09 organize eden bu arkadaş
-
Guy,dguy ve süreci bitmemiş mülakatlar yüzünden böyle bir durum oldu sanırım.
-
Guy,dguy ve süreci bitmemiş mülakatlar yüzünden böyle bir durum oldu sanırım. Yoksa kimse 100 puanla buraya başvuru yapmazdı.419 tane 90 üstü puan var. Sınava çağrılanların neredeyse yarısı eder bu.
-
Ben anlamiyorum guy olan biri ilgoc e neden girer?Guyken guya neden girer? Ayni kisi her listede adini goruyorum sinir ediyor insani
-
@onuktekin hocam ona nerden bakiyoruz
-
@biriibfli iyide mülakatı geçeceği kesin degilki hocam bu bizim suçumuz değil sistem bozuk
-
@gkhn-gnr bu kisi zaten guy olarak calisiyor
-
@biriibfli 2 listesinde var diyince mülakata kalanları düşündüm çalışıyorsa anlamsız dediğin gibi
-
@biriibfli Peki ya egolarını tatmin edip listede olan çoğu ilgöç adayının ilgöçe girmeyip BDKK ya girecek olmasına ne denmeli? Sistem bozuk olduğu kadar bu insanlar da bozuk
-
-
87.62 ile ilgöçü kaçırdım. 89.2 ile de bddk dan feragat ettm ilgöçe çalışırım diye