2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
@antoniogramsci inşallah bir önce biter guy süreci de önümüzden çekilirler
-
Ben içerdeyim ama zerre sevinmedim. Zaten 88 puana gelmezse kapatalım dükkanı diyordum 87 görünce şok oldum. Yani 88’le olmayabilirmiş. O duruma gelmiş işler. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İngilizceme güvensem Bddk kasardım ama bu puanlarla il göç için uğraşıyoruz onu bile vermiyorlar. 85-86-87 alan adam bu sınava giremeyecekse bir şeyler yapmayan bizlere ayıp, emeklerimize yazık, bizi bu duruma düşürenlereyse yazıklar olsun.
-
Arkadaşlar bu akfonun ilgöç notları nasıl iki cilt halinde toplam kaç sayfa acaba? Ve yeterli mi?
-
@gkhn-gnr kesinlikle öyle. DGUY ve GUY Kpss öncesine rastladığı için bu sınavlara hazırlanan insanların birçoğu 2018Kpss den gercekten çok çok iyi puanlar aldılar. Bu 1300 kişi aradan cekilmeden bu puanların düşmesi cok zor
-
@kurwa haklısınız sonuna kadar arkanızdayım benim puanım da 87,67
-
@darkblow, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Beyler Twitter’da tag falan satın alalım Yoksa yok olup gideceğiz cidden
25 bin sağlık ataması, Dib 10 binlerce atama, İçişleri 10 binlerce polis ve bekçi alımı yapıyorken biz taşra uzmanlığına 87 ile giremiyoruz
Lütfen organize olalım 3,5 atalım İbana tag alalımBunu diye diye dilimde tüy bitti. Lütfen organize olalım artık
-
@gannicus dua edelim de ilan falan gelmesin. yoksa yine çok yüksek kapatacak
-
@underw hrsey tamam da ben anlamıyorum bu dib alımı ne bu kadar fazla yahu. bu nasıl aptalca bir politika.
-
@çölkaplanı hocam bence dua etmemiz gereken o değilde, hali hazırda olan alım süreçlerinin çabucak bitirilmesi.
-
@underw hocam bu arkadasti https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1073159067336617984
-
@gannicus bende mülakatları bekleyenlerdenim ama açılan sınavlara müracat ediyorum ama içim yanıyor biliyorum çünkü bu kötü durumu 4 senedir uğraşıyorum benim başınada geldi aynısı
-
Listedeyim ama sevinemedim bile bu kadar yüksek kapatmasını kimse beklemiyordu sonumuz hayrolsun
-
@darkblow hocam bu arkadasti https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1073159067336617984. Beyler bi arkadaş organize eğmiş ricam 10-15 atalım atanda fotoyu yollasın hem teşvik olur hemde şeffaf oluruz
-
@darkblow, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@darkblow hocam bu arkadasti https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1073159067336617984. Beyler bi arkadaş organize eğmiş ricam 10-15 atalım atanda fotoyu yollasın hem teşvik olur hemde şeffaf oluruz
Hocam bu arkadaş forumda da yönetici arkadaşların da gözetimi ve izniyle bir başlık açabilir mi gerçekten çok fazla sayıda insanız parayı toparlarız gibi.
-
@darkblow hocam gerekirse gazeteye ilan verelim dguy guy vmy yi böyle getirmiştik birlik olmalıyız
-
dguy guy bekleyen o kadar kişi var twitterda toplanıp bir etkinlik yapmıyorlar. onların mülakatları yapılsın diye de biz ilan bekleyenler mi uğraşalım yazık gerçekten..
-
@underw toplanır hocam bi aramadaki diyordu cüzii miktar diye
-
@elisa bu zihniyeti atmalıyız hocam bu gün bana yarın sana
-
Bu işler böyle olmayacak.Halihazırdaki Guy-Dguy-YSK-PTT-SGK,İş Teftiş- Merkez Bankası-Kaymakamlık gibi Mülakat aşamalarının Biran önce sonuçlanması Gerek. Yoksa önümüzdeki ilanlarda Aynı sonuçlar olacak.Bence biran önce Tag alınıp Mülakat sonuçları için çabalanmalı
-
@elisa sende katıl neden başkasından bekliyorsun birşeylerin yapılmasını