2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar bu akfonun ilgoc için hazırladığı notlarda kanun güncel değil hatalar var yazan olmuştu burada ama ben bir hata göremedim. Mevzuatla aynı gibi hepsi. Bu notlardan başka çalışan var mi ? Çalışıyorsanız yorumunuz nedir
-
Arkadaşlar idare hukukunda idari yargılama hukuku var mi
-
@kamuranakkor BDDK'dan e-posta yoluyla mı feragat ettiniz hocam?
-
@duygu55, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar idare hukukunda idari yargılama hukuku var mi
Yok
-
87,3 ile başvurmadım başvursam da fark etmezmiş
-
@gkhn-gnr evet hocam bu kisi guy ve guya da girmis simdi ilgoce de basvurmus. Dguy listesinde de adi var hadi ona bisey diyemeyiz ama guyken neden guya girersin
-
Kalacak yer önerisi olan ?
-
@onuktekin zamanı geçmişti aradım dilekçe istediler,dilekçe gönderdim.
-
Sinav nerde oluyor acaba
-
@morand ben de lider kırtasiyeyeden aldım daha başlamadım ama öyle bir dedikodu donmüstü hangi hatadan bahsediyorlardi bilmiyorum
-
@morand Ben yazdim hocam. Yeni mi aldiniz ben bir ay oldu alalı. Gorunce de arayıp sikayet ettim fircaladim baskalarina satmayın dedim. Elimde olandan 6458 güncel değil sizde nasıl bilemiyorum.
-
@biriibfli bazı kafalar var girmeyeceği sınava başvurduğu zaman o sınavın daha adil ve torpilsiz olacağını düşünüyorlar. Ve güya iyilik yapar gibi puanı kaç sene geçerliyse her sınava başvuruyorlar. Muhtemelen o kafalardan biri. Şehir efsanesi sanıyordum gerçekmiş demek, yaşıyorlarmış.
-
@elisa, içinde söyledi: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
dguy guy bekleyen o kadar kişi var twitterda toplanıp bir etkinlik yapmıyorlar. onların mülakatları yapılsın diye de biz ilan bekleyenler mi uğraşalım yazık gerçekten..
Uğraşıyorlar ama yetmiyor.Biz birlik olmadıkça zayıf kalırız
-
@mrnobody aynen öyle kardeşim.Şuan o zihniyette birinin bana yazdığı mesaji paylaşmak istiyorum seninle.
Sınava girme ihtimalim çok düşük, yine de başvurdum. Puanım yüksek, ben başvurmasam belki sen katılabilecektin ama son sıradan. Şu an son sıradaki arkadaşın bence tek şansı mülakatta torpil yaptırmak. Şayet sen de katılsan tek şansın bu olacaktı. Bu yolla biraz da diğer yüksek puanlı arkadaşların hakkını korumuş torpili az da olsa engellemiş, açılan kadrolara hak edenlerin gelmesine bir nebze de olsa katkı sağlamış oluyorum. Hakkını helal etmeyebilirsin, zaten öyle bir hakkın olduğunu düşünmüyorum.
-
Listede olup giriş ücretini yatırmayanlar olacak.
Beyler, hiç kimse "ulan ne şekil adam, puanı var ama tenezzül dahi etmiyor sınava girmeye" demeyecek size. Bir sınav için kendinize sövdürüyorsunuz. Geçenlerde burada "puanımın yeteceği sınavlara başvurup gitmiyorum, böylece değerimizi anlasın 10-20 kişilik alım yapan kurumlar" yazan bir arkadaş görmüştüm. A grubu gerçekten ilginç insanlardan oluşuyor. Fazlasını forum kuralları gereği söyleyemiyorum burada.
-
@kamuranakkor teşekkür ederim hocam. Hepsi alt sınırdan kapatmış uzm yard hariç. Başvuran herkese gelmiş nerdeyse çok şükür. Biraz daha zaman olsaydı feragat etmek mümkün olacakmış ama.
-
@kaimoğlan ben baktım tek tek hepsine değil tabi mevzuat la arasında bir fark göremedim. Ama bazı yerler değişmiştir belki ama bir bütün olarak hatalı diyemem. Bu kaynaktan calisacam artık çok farketmez herhalde ya.dediğiniz gibiyse belki 1 2 soru fark eder. Bir bütün olarak yanlış olmaz umarım. Farklı bir kaynak yok elimde çünkü.içime kurt düşündün hocam. Iyiniyetinle yaklasiyorsun tabi farkındayım
-
@kaimoğlan sizin görüşünüz nasıl. Çok mu hata olduğunu düşünüyorsunuz ? Ben akfonun sitesinden aldım . 1 ay önce guncelledik dediler telefonda
-
@morand Guncel olmayan haline çalışırsaniz cok hata var size pahalıya mal olabilir. 2016 da degisen hukumler bile yok. Mevzuat gov dan indirip 6458 nolu kanuna oradan bakın hocam.
-
@morand Unutmadan bir iki sorunun bu sınavda cok daha belirleyici olacağını unutmayın hocam. Malumunuz icerisi şampiyonlar ligi